894
Een bruiloft in je eigen tuin? Dit heb je sowieso nodig!
Gepubliceerd: 04-12-2020

Wat is het toch een romantisch idee: een bruiloft in je eigen tuin! Veel mensen kiezen hiervoor, zeker als er de ruimte voor is. Het heeft namelijk zeker iets, trouwen in je vertrouwde omgeving. De mooiste plek om nieuwe herinneringen op te bouwen! Hoe pak je de organisatie van zo’n trouwfeest in je tuin goed aan? Lees onze tips: dít heb je allemaal nodig.

 

Een kwalitatieve partytent

Het gaat natuurlijk wel om dé grote dag – daarom wil je er absoluut zeker van zijn dat de buitenbruiloft niet in het water valt. Het regelen van goede overdekking is daarom essentieel: mocht het gaan regenen, is dat zo geen enkel probleem. Met een kwalitatieve partytent van Partytent-Online maakt die regenbui helemaal niets uit én kies je ook voor een fraaie look in de tuin. Precies wat je nodig hebt voor deze belangrijke dag!

inspiratiebrochures1.png

Een plek inrichten voor het bruidspaar

Het centrale punt bij een bruiloft in de tuin? Dat is de plek waar het bruidspaar zit tijdens de ceremonie! Maak hier dan ook echt iets bijzonders van – alle ogen zijn hier immers op gericht tijdens het grote moment van de dag. Zorg voor een comfortabele bank, een mooi wandelpad dat naar dit hoekje toe leidt en let op de decoratie. Uitpakken mag!

Zitplekken voor de gasten

Naast het bruidspaar hebben natuurlijk ook de gasten een fijne zitplek nodig. Er wordt vaak gekozen voor een lange picknicktafel: zo’n tafel geeft een festivalwaardige sfeer aan de bruiloft. Maar het is bijvoorbeeld ook prachtig om houten vintage stoelen en tafels in de tuin te zetten. Of ga juist voor een nette look met wit meubilair. Het is maar net wat je het mooist vindt. 

Bloemstukken in de tuin

 Mooie bloemstukken mogen niet ontbreken bij de aankleding voor een trouwerij! Zeker als het gaat om een buitenbruiloft – bloemen passen natuurlijk perfect in dit thema. Zorg daarom het liefst voor verschillende grote bloemstukken in de tuin, bijvoorbeeld op de dinertafel en bij de zitplek voor het bruidspaar tijdens de ceremonie. Een bloemenboog is ook een plaatje in de tuin! Ga voor een look die zo sfeervol mogelijk is.

Feestelijke decoratie

Niet alleen bloemen passen in het straatje van decoratie voor een bruiloft in de tuin: er is nog veel meer om aan te denken. Een mooi kleed op tafel, beeldig serviesgoed, kaarsen in verschillende kleuren, stijlvol bestek – een greep uit de gezellige opties. Ook tof: zet een welkomstbord in de tuin waar de gasten tegenaan kijken als ze arriveren. Zo wordt de feestelijke toon voor de buitenbruiloft meteen gezet: die dag kan niet meer stuk!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide