313
De zomertijd: Het moment om het perfecte tafelkleed te kopen

Soms lijkt het nog ver weg maar met de intrede van de zomertijd kunnen we er niet meer omheen; de zomer komt er toch echt aan. En wie verheugt zich er niet op? Lange zomeravonden in de tuin samen met gasten, omringd met lekker eten en mooie verhalen.

Van een chique diner organiseren tot een gezellige straatbarbecue, iedere zomer komen ze allemaal wel een keer voorbij. Wat natuurlijk niet mag ontbreken bij deze heerlijke momenten? Een mooie aankleding van je tuin en tafel! De basis van een mooi aangeklede tafel is natuurlijk een mooi tafelkleed. Welke tafelkleden bij ons in het virtuele winkelwagentje gaan? Hier de tips.

Wat is hét tafelkleed voor een kinderfeest?

Wanneer jij een feestje geeft waar alle buurkinderen of alle kinderen uit de klas van je zoon of dochter komen, wil je je niet druk maken over omvergevallen glazen limonade en ander geklieder. Een plastic tafelkleed is dan ook een dikke tip voor deze gezellige middagen. Geen vlek blijft achter op tafelkleden van plastic, die er tegenwoordig in de leukste designs zijn! 

Komen de ouders mee en/of wil je een tafelkleed met een iets luxere uitstraling? Dan zijn gecoate tafelkleden voor jou de perfecte keuze. Dit zijn stijlvolle tafelkleden, gewoon gemaakt van stof maar met een extra coating erover. Gewoon af te vegen met een vochtige doek.

Welk tafelkleed bij chique diners?

Of er nu een directe aanleiding is of zomaar; een chique diner geven staat altijd garant voor onvergetelijke momenten. Mits je het goed doet natuurlijk! Naast een mooi menu is een droomsetting natuurlijk een vereiste. Een mooi tafelkleed is dan de basis van een goed gedekte tafel. Tegenwoordig zijn er al de mooiste stoffen tafelkleden verkrijgbaar die je geen eens meer hoeft te strijken. Gewoon wasbaar op 60 graden om er zeker van te zijn dat ze goed schoon zijn na gebruik. Zo kunnen ze gewoon nog een ronde mee. Deze stoffen tafelkleden zijn daarmee niet alleen geschikt voor buiten, máár ook voor binnen. Een investering in kwaliteit die zich zeker terugbetaalt.

Kortom, begin maar met het plannen van mooie diners en gezellige barbecues bij jou in de tuin. Verhoog de voorpret met het aanschaffen van de juiste tools waaronder het perfecte tafelkleed. Valt het weer -wat zomaar zou kunnen in ons klimaat- een beetje tegen? Geen probleem, deze tafelkleden kunnen zowel binnen als buiten dienstdoen!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners