1144
De zomer lang lol met de perfecte parasol
Gepubliceerd: 21-04-2022

Tijdens de grijze dagen van de winter kun je het je bijna niet voorstellen, maar soms heb je toch even te veel van de zon in de zomermaanden. Daarnaast is het niet gezond om op zomerse dagen de gehele dag in de zon door te brengen, dat weten we inmiddels allemaal. Maar natuurlijk ga je met die mooie dagen niet binnen zitten. 

De oplossing laat zich raden; schaf een parasol aan! Wat wij belangrijk vinden bij een parasol? Hierbij onze tips.

Plaats maar raak

Vroeger hadden parasols altijd de voet in het midden, in de meeste tuin tafels destijds zat dan ook een gat waar die doorheen paste. Maar met de intrede van de lounge set in de tuin en op het dakterras is dit veranderd. 

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Daarnaast biedt een parasol met de voet in het midden vaak net niet de schaduw die jij nodig hebt. Gelukkig hebben de ontwerpers van parasols ook naar deze ontwikkelingen gekeken. Tegenwoordig zijn er namelijk ook de meest prachtige parasols in een zwevende vorm, super handig. 

Hiermee kun je hem zowel in de tuin als op het dakterras plaatsen, precies op de manier zoals jij wilt. Wij willen niet meer anders dan de zwevende parasol!

Stijl het af

Een parasol is natuurlijk een functioneel voorwerp, maar zoals je van ons gewenst bent; Wij letten standaard ook op het design, het oog wil natuurlijk ook wat. Dus waar je met zorg je tuin hebt ingericht en je dakterras hebt gestyled, zoek met dezelfde zorg de parasol uit.

Parasols zijn er tegenwoordig in alle kleuren, soorten en maten. Dus kies niet alleen voor functionaliteit, maar combineer dit met een prachtig design! Wat dacht je van deze eyecatcher? De Pisogne 300 x 300 cm parasol! Wat ons betreft dé topper die er nu op gebied van parasols te koop is.

Goedkoop is soms duurkoop

Een kwalitatieve parasol kost het nodige, dat is niet meer dan logisch. Je wilt natuurlijk niet dat de parasol bij het eerste voorjaarsbuitje instort. Kies daarom voor een gerenommeerd merk dat ervaring heeft met het maken van parasols. 

Dat dit altijd de hoofdprijs hoeft te kosten is dan ook weer niet waar. Onze eerder besproken favoriet van dit moment is namelijk van topkwaliteit, én nu extra vriendelijk geprijsd.

Kortom, jouw tuin was nog nooit zo stijlvol met deze parasol!

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids