1193
De zomer in je… tuin en balkon!
Gepubliceerd: 01-04-2022

De zonnestralen beginnen toch echt weer warmer aan te voelen en de dagen worden langer. Conclusie; De zomer komt eraan! Dat is na de natte en koude maanden natuurlijk heerlijk; lekkere lange avonden op het terras en dagenlang buiten doorbrengen.

Maar er komen ook klusjes tevoorschijn, zeker wanneer je meer richting je tuin en/of balkon gaat. Klusjes waar we niet altijd zin en tijd voor hebben. Je buitenruimte zomerproof maken is daar er ééntje van. Hoe wij dit aanpakken? Hier onze tips en tricks om dit efficiënt aan te pakken.

Groen voor groen

Na een winter vol storm en regen is je tuin waarschijnlijk wel toe aan een opfrisbeurt. Hout en steen hebben snel de neiging groen uit te slaan van de aanslag en het onkruid. Begin ermee dit eerst allemaal te verwijderen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Je hoeft hiervoor niet meteen allerlei lastige schoonmaakspullen aan te schaffen. Met groene zeep en water kom je al een heel eind. En ohja, die spierballen zul je wel even nodig hebben want er moet wel geschrobd worden. Een gratis workout!

Ga groen!

Nadat al het onnodige groen uit de tuin en van je balkon zijn komt het leuke werk, het planten van níeuw groen. Want bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk nieuw leven. Tuincentra bezoeken kost veel tijd en zijn in het voorjaar vaak erg druk. Het aanbod valt daarnaast ook nog wel eens tegen.

Wij bestellen onze buitenplanten tegenwoordig dan ook graag online. ’s Avonds lekker met een kop thee zoeken wij de mooiste bloemetjes uit en de volgende dag staat het al op de stoep. Wel zo relaxt én geen modder in je auto, win-win.

Check op tijd je oude tuinset

Naast dat je tuinmeubelen wat groen kunnen worden van al die regen, kan de kwaliteit ook hard afnemen. Check daarom vroeg in het seizoen hoe alles er voor staat. Bij twijfel raden wij je aan om gewoon lekker een frisse loungebank of tuinset te kopen.

Wacht hiermee niet totdat de eerste hittegolf zich aandient, maar bestel het in het verse voorjaar. Dan kun je de hele zomer genieten van je nieuwe tuinmeubelen.

Wie het eerst komt…

Om je nog net even dat extra zetje in de rug te geven om naar buiten te gaan helpen wij je op weg. Bij onze favo online webshops voor buitenspulletjes krijg je tot 30 april 2022 maar liefst 10% korting op de héle collectie. Dus ook gewoon op al het nieuwste en meest hippe spul!

Kijk snel bij Potsandplants.nl en sumato.nl en begin je mandje maar te vullen. De codes waarmee je deze korting krijgt staan onder dit artikel.

Voor je het weet heb jij de zomer in je… tuin en balkon!

Kortingscode Pots&Plants: VOORJAAR2022

Kortingscode Sumato: SUMMERREADY

 

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids