896
Beschermhoezen voor in de tuin

Iedereen die zijn tuin goed op orde heeft, doet er goed aan beschermhoezen voor in de tuin aan te schaffen. Zo blijven je nette loungebank en andere tuinmeubelen jarenlang meegaan. Ook andere kostbare tuinaccessoires zoals je barbecue gun je een lang leven met een beschermhoes.

En wist je dat er ook beschermhoezen voor in de tuin bestaan die specifiek voor planten zijn ontworpen. Zo bescherm jij de kwetsbare planten in je tuin tegen alle weersomstandigheden.

Beschermhoezen vergroten de duurzaamheid van jouw tuinmeubels

Als je eindelijk klaar bent met de inrichting van je tuin en nu je droomtuin hebt gerealiseerd, wil je daar zo lang mogelijk van blijven genieten natuurlijk. De investeringen die jij voor jouw tuin hebt gedaan zullen wellicht ook niet mals zijn geweest.

Beschermhoezen voor in de tuin zorgen ervoor dat jouw tuinaccessoires een lang leven zijn beschoren zijn. Daarnaast scheelt het je ook een boel schoonmaakwerk.

Beschermhoezen voor in de tuin beschermen jouw tuinmeubels tegen wateroverlast, het felle zonlicht en de combinatie hiervan. Een stortbui gevolgd door een periode van veel zon kan de tuinmeubelen die gevoelig zijn voor water overmatig laten verkleuren. Beschermhoezen voor in de tuin beschermen jouw tuinmeubelen tegen alle weersomstandigheden.

Minder schoonmaakwerk

Beschermhoezen voor in de tuin voorkomen hardnekkige verontreiniging.

Vallend blad, zandverstuivingen en groene aanslag zullen niet tot nauwelijks hun weg weten te vinden naar jouw tuinaccessoires wanneer je ze afdekt met beschermhoezen. Het verwijderen van groene aanslag, zand en vogelpoep zijn niet de leukste schoonmaakklusjes om uit te voeren. Naargelang de mate van verontreiniging is het dan ook nog maar de vraag of je jouw spullen weer helemaal schoon kan krijgen. Beschermhoezen voor in de tuin voorkomen dan ook veel schoonmaakwerk.

Beschermhoezen helpt tegen roestvorming

Een andere vorm van hardnekkige verontreiniging is roestvorming. Het meest bekende tuinmeubel dat gevoelig is voor roestvorming is onherroepelijk de barbecue.

Elke barbecue liefhebber herkent wel dat moment wanneer de eerste warme lentedag van het jaar weer een feit is.

Vol enthousiasme worden vrienden en familie uitgenodigd om te komen barbecueën. Bij de eerste inspectie van de barbecue zie je alweer wat meer roestplekken dan het jaar daarvoor. Met een beschermhoes kan je barbecue het hele jaar door buiten blijven staan.

Ook andere tuinmeubelen zijn gevoelig voor roestvorming. Zodra er metaal in je tuinmeubelen is verwerkt, neemt de kans op roestvorming elk jaar toe. Ongeacht of ze zijn voorzien van een speciale coating en beschermlaag. Beschermhoezen voor in de tuin zijn je beste vrienden tegen het voorkomen van roestvorming.

Beschermhoezen voor planten

Ook de planten in je tuin bescherm je optimaal met de speciaal daarvoor bestemde beschermhoezen.

Kwetsbare planten bescherm je zo tegen alle weersomstandigheden. Harde wind, hagel en vorst kunnen veel schade aan je planten berokkenen.

Beschermhoezen voor tuinplanten zijn er in alle soorten en maten zodat er altijd wel een geschikte beschermhoes is voor de grote verscheidenheid aan tuinplanten.

Beschermhoezen voor planten zijn luchtdoorlatend zodat ze geen verstikkend effect op jouw planten teweeg brengen.

Waar je op moet letten bij beschermhoezen voor in de tuin

Als je beschermhoezen voor in de tuin gaat gebruiken, zijn er enkele aandachtspunten die je voor ogen moet houden. Mocht je verder nog vragen hebben over beschermhoezen dan kun je ook altijd contact opnemen met bedrijven zoals DeZeilenSpecialist die gespecialiseerd zijn in afdekhoezen en zeilen.

  • Doorzakken van de beschermhoes
    Net zoals dat bij een tent het geval is, mag er geen hangende plek in het beschermhoes aanwezig zijn. Je zorgt dat er een hoogste punt is waardoor water soepel van de beschermhoes afglijdt. Als er een plasje blijft liggen, kan de beschermhoes verder doorzakken en vastplakken aan je meubel.
  • Vastplakken van de hoes aan het meubel
    Wanneer de beschermhoes aan het meubel vastplakt, trek je dat weliswaar zo weer los. De kans is nu wel aanwezig dat er een vlek is ontstaan die je nu alsnog moet schoonmaken. Terwijl je de beschermhoes juist hebt aangeschaft om niet te hoeven schoonmaken.
  • Laat je tuinmeubelen af en toe ademen
    Haal af en toe de beschermhoes van je tuinmeubelen af zodat je tuinmeubelen even kunnen ademen. Zo zie je gelijk of er nergens plekken zijn ontstaan waar je alsnog even met een doekje overheen moet gaan.
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners