1185
5 tips voor een romantisch tuinfeest
Gepubliceerd: 10-03-2021

“Summertime, and the living is easy”. Geef je binnenkort een tuinfeest en wil je tuin alvast ‘party proof’ maken? Dan ben je op het juiste adres! Hier vind je 5 tips voor een fantastisch tuinfeest in een prachtige romantische setting.

BBQ baby

Essentieel voor een geslaagd tuinfeest is een barbecue. Hoe bereid je anders die lekkere satés, sappige ribbetjes en gemarineerde worsten? Een knetterende barbecue zorgt voor dat instant zomergevoel. Er zijn ontelbaar veel soorten van een simpele houtskool bbq tot een grillmaster deluxe waar je het hele gezin en al je vrienden mee kan voorzien van gegrilde lekkernijen.

Waterfontein

Wil je een echte eyecatcher neerzetten in je voor- of achtertuin? De fontein is deze zomer helemaal terug van nooit weggeweest. Een waterornament in je tuin straalt klasse en rust uit. Bovendien kan het een badplaats zijn voor vogels. Plaats de fontein in de buurt van een raam zodat je er vanuit het huis zicht op hebt. Zo kan je ook binnenshuis genieten van dit rustgevende element. Met de gepaste tuinverlichting, zal je er ook ‘s avonds plezier aan hebben.

inspiratiebrochures1.png

Groene oase 

Everybody loves plants. Een strakke eentonige gazon, je kan er van houden, maar wat afwisseling in het groen brengt leven in de brouwerij! Prachtige hortensia’s of rhododendrons doen het erg goed in ons klimaat en geven je tuin meteen een romantische feel. In de zomer staan ze in bloei en zijn ze een waar genot om naar te kijken. Roze, blauwe en paarse kleurige bloemen versieren dan je tuinbeeld. Bovendien zijn ze niet veeleisend in onderhoud, niet erg als je niet zo’n groene vingers hebt dus. Klimop en de Buxusstruik doen het in de meeste tuinen ook prima. Of wat dacht je van een bloemenperk met weidebloemen? Praat eventueel met een tuinarchitect of je lokale tuincentrum voor specifiek advies.

Boho tuintafels en stoelen

Een gezellige tuin is pas echt uitnodigend als je tuinmeubilair dat ook uitstraalt. Strak, modern of landelijk? Wat je voorkeur ook mag zijn, een tuintafel met mooie houten tuinstoelen om buiten aan te genieten met het gezin is onmisbaar voor dat romantische gevoel. Maak het geheel nog af met een parasol in zachte pastelkleur die jou en je familie beschermt tegen de hete middagzon en je bent gesteld. Versier de tafel met verse rozen en bohemian kaarsen voor een romantische en verfijnde tafeldekking.
 

Hoe meer zielen...

...hoe meer plaats je nodig hebt. Als je zo nu en dan een feestelijk etentje wil geven in de tuin, is een uitschuifbare tuintafel enorm handig. Nemen je vrienden onverwacht een extra vriend of vriendin mee naar je tuinfeestje dan ben jij met een uitschuifbare tafel voorbereid op zulke verrassingen. Uitschuifbare tuintafels zijn super handig! Een 4-persoonstafel verandert zo in een tafel voor 8. Schuif gezellig nog een extra stoel onder de tafel en geniet zorgeloos van een feestelijke avond onder vrienden. Hoe meer zielen hoe meer vreugde? Met een uitschuifbare tafel kan je er zeker van zijn!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide