880
3 praktische sfeermakers voor in de tuin
Om de tuin gezellig te maken hoef je niet meteen te grijpen naar versieringen, lampionnen en foto’s op doek. Ook met een aantal praktische accessoires en meubels maak je de tuin heel sfeervol! Een parasol bijvoorbeeld is eigenlijk onmisbaar in een zonnige tuin, maar geeft ook meteen dat zomerse gevoel. Met deze 3 praktische sfeermakers is je tuin in één klap gezellig:

Parasol
Wat is het fijn om in de zon te zitten… totdat je huid verbrandt en het zweet je uitbreekt. Als je ook op hete zomerdagen graag buiten zit is een parasol in de tuin erg fijn. Bij voorkeur één die je gemakkelijk in- en uit klapt. En die ook in ons natte kikkerlandje lang mooi blijft!

Een parasol is een echte blikvanger in de achtertuin; daarom zijn design en materiaal net zo belangrijk als functie en kwaliteit. Al gaan deze kenmerken vaak hand in hand, want een kwalitatief hoogwaardig doek blijft jaren mooi! Solero Parasols maakt bijvoorbeeld gebruik van het O’Bravia doek dat waterafstotend, UV-werend en kleurvast is. Daar heb je extra lang plezier van.

Parasols zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en designs. Kijk voor inspiratie en tips voor aanschaf van een parasol op de website van parasols.nl. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze je tuin een gezellige uitstraling geven!

Hangstoel
Een andere praktische sfeermaker is de hangstoel. Je hebt er een extra zitplaats bij, waarin je heerlijk schommelend kunt genieten van het zonnetje of de vogels in de tuin. Maar zelfs als je de hangstoel nooit gebruikt voegt deze veel toe aan je tuin! De combinatie van een uitnodigend design metnatuurlijke materialen zoals rotan, geven de hangstoel de ultieme gezelligheidsfactor.

Vuurkorf
En dan heb je nog de vuurkorf. Een vuurkorf ademt sfeer. We associëren een kampvuurtje namelijk met gezellige zomeravonden, vrienden, familie, marshmallows en worstenbrood op een stokje. Die associatie is zó sterk, dat je het vuur niet eens hoeft aan te zetten om het gevoel van zo’n warme zomeravond op te roepen.

Zet de vuurkorf daarom pontificaal in zicht, ook als je deze niet gebruikt. De kans dát je deze vervolgens vaker gebruikt is ook nog eens groter. En dat maakt je tuin natuurlijk het meest gezellig!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners