1699
Woedz tuinmeubelen

De bijzondere tuinmeubels van Woedz worden gekenmerkt door hergebruikt hout, steigerelementen, speelse kleurgebruik en de speciale weerbestendige "foamcoated" kussens.

Ideaal voor buiten omdat de kern nooit vocht kan opnemen door de gesloten structuur! De meubels hebben een lokaal tintje, omdat ze in Nederland worden ontworpen en geproduceerd op een maatschappelijke verantwoorde manier. Het coaten van de kussens gebeurt bovendien met de hand, zodat ieder kussen in zekere zin uniek is.

Binnen en buiten
De meubels van steigerhout kun je binnen ook heel goed neerzetten. Zo heb je een fantastische eettafel wanneer je die combineert met de bankjes en de poefjes zijn ook binnen te gek voor je kinderen.

Kindermeubels
Naast de poefjes heeft Woedz nog veel meer leuks voor de kleintjes. En deze meubels zijn niet alleen degelijk, ze hebben ook nog eens allerlei leuke kleuren waar kinderen onmiddellijk op af komen.

De foamcoated kussens verhogen daarbij het comfort en de veiligheid. Een schommel en een wip maken het assortiment meubelen uiteindelijk compleet.

Ontwerpadvies aan huis?
Omdat de mogelijkheden legio zijn, is het mogelijk bij jou thuis een vrijblijvend ontwerpadvies te krijgen van een ontwerpadviseur van Woedz.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners