2875
Hartman Sophie
Gepubliceerd: 12-04-2017 Laatste update: 11-06-2023

Het mooiste seizoen van het jaar is weer aangebroken Na veel koude en donkere dagen laat eindelijk het zonnetje zich wat vaker zien en genieten we er met volle teugen van dat het weer langer licht is. De lente stemt ons vrolijk! Maar dit jaar is het niet alleen de lente waar we heel blij van worden. Wij mochten namelijk kennis maken met Sophie, de nieuwe tuinset van Hartman en wat is ze leuk! We stellen Sophie graag aan je voor.

Met mooi weer zitten we het liefst de hele dag buiten. Lekker genieten van het zonnetje met een goed boek en een heerlijk glas wijn. En buiten zitten wordt pas echt een feest als je mag plaatsnemen in het kuipstoeltje Sophie van Hartman. Naast het prachtige design biedt Sophie een geweldig zitcomfort door de ergonomisch voorgevormde kuip.

Begin jaren 80 was Hartman de voorloper in de ontwikkeling van kunststof tuinmeubelen. De Hartman tuinmeubelen waren zelfs zo populair dat de nationale tv-weerman Erwin Kroll een mooie zomerdag benoemde met de uitspraak ''t is weer Hartmanweer’. In menig tuin was wel een Hartman set te vinden en door de degelijke kwaliteit staat er misschien nog wel eentje bij jouw ouders op het terras.

snoeiguide-banner-2024.png

De Hartman Sophie tuinstoelen zijn een vervolg op de bekende witte tuinstoelen uit de jaren 80 maar dan in een modern jasje gestoken oftewel de 'nieuwe klassieker van Hartman'. De Hartman Sophie is een kuipstoel met een degelijk aluminium frame dat in twee soorten verkrijgbaar is; Sophie Studio met een conisch onderstel en Sophie Element met een rechthoekige poot. Beide versies zijn voorzien van een kunststof kuip met een uniek afwateringssysteem zodat er nooit meer een plas water op je stoel blijft staan. De Hartman Sophie tuinstoel is te verkrijgen in 3 kleuren: wit, xerix en taupe.

Hartman Sophie tuintafel
Bij het fijne Hartman Sophie tuinstoeltje hoort natuurlijk ook een mooie tuintafel. Dat is de Hartman Sophie tuintafel. Deze is ook in 3 kleuren verkrijgbaar. Het frame van de tuintafel is gemaakt van hoogwaardig aluminium wat niet roest. Het tafelblad is gemaakt van HPL, een kunststof dat krasvast en UV-bestendig is. De Hartman Sophie tuintafel kan je net als de Hartman Sophie tuinstoelen het gehele jaar met een gerust hart buiten laten staan.

Wat een geluk dat het de afgelopen dagen lekker zonnig was in ons kikkerlandje. Dit gaf ons de gelegenheid om de Hartman Sophie tuinset zelf eens uitgebreid te testen en ja, Hartman slaat de spijker op zijn kop met hun uitspraak ' It all happens when you sit down - zitten is geloven' De Hartman Sophie stoelen zitten grandioos. Helemaal aan die prachtige grote tuintafel is het heerlijk genieten en waarom zouden we van deze set alleen in de zomer genieten? Door het prachtige design kan de Hartman Sophie tuinset naar ons idee ook prima dienst doen als eetkamerset.


wonenonline

wonenonline
Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids