608
Vincent Sheppard

Het weer in is knap onvoorspelbaar geworden. Aan het mooie najaar leek nauwelijks een einde te komen en ook de winter is buitengewoon zacht ingezet. Benieuwd hoe het voorjaar er zal uitzien en hoe zonnestralend de zomer zal zijn! Het blijft gissen, en daarom is het bijzonder handig dat Vincent Sheppard comfortabele zitmeubelen voor binnen én buiten ontwerpt - in eenzelfde designstijl en met de uitstraling van Lloyd Loom.

Zo kan je interieur en exterieur helemaal op elkaar afstemmen. Want vandaag willen we binnenshuis graag de zomerse sfeer van buiten en moet het terras er minstens even gezellig uitzien als de woonkamer. Precies om die interieurliefhebbers ook buiten van het comfort én de look van Lloyd Loom te laten genieten, biedt Vincent Sheppard binnen- en buitencollecties aan, die volledig op elkaar afgestemd zijn. Uiteraard, in dezelfde traditionele kwaliteit.

De buitencollectie van Vincent Sheppard omvat naast verschillende modellen stoelen, zetels en (bijzet)tafels ook een sofa, een ligstoel en een voetenbank. De meubelen zijn speciaal behandeld waardoor ze vochtresistent zijn. Stuk voor stuk worden ze ondergedompeld in een latexbad, waarna ze in een oven worden gedroogd zodat de beschermingslaag kan inbakken. In de laatste fase van het productieproces worden ze afgewerkt met een speciale vochtbestendige lak in een kleur naar keuze.

Dankzij de manueel gelaste frames in aluminium zijn de buitenmeubelen uiterst stevig en tegelijk ultralicht zodat je ze gemakkelijk kan verplaatsen. Het geweven kraftpapier is niet alleen bijzonder duurzaam, het buigt, vervormt of kraakt ook niet en de gladde afwerking voorkomt dat de kleding blijft haken aan het zitvlak. Tot slot zorgt het uiterst gemakkelijk onderhoud - reinigen met een vochtige doek volstaat - voor extra buitenplezier. Ook de bijhorende kussens kunnen eenvoudig gewassen worden.

Kortom, alles voor handen om binnen en buiten vlot in elkaar te doen overlopen. 


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners