2687
Tribu tuinmeubelen

TRIu brengt royale ontspanning met nieuwe NATAL ALU SOFA Een duidelijke trend in vrijetijdsmeubelen is meer sofas op het terras. Als Belgisch designmerk brengt TRIBÜ alle luxe en comfort van binnen naar buiten. Keuze te over voor wie graag languit geniet. Ook nieuwkomer NATAL ALU SOFA lost alle verwachtingen moeiteloos in.

Nieuw: NATAL ALU SOFA, by Wim & Bob Segers (TRIBÜ) Het ontwerp van NATAL ALU SOFA is getekend door vaste vormgever Wim Segers en nieuwkomer zoon Bob. De vormgeving is typisch TRIBÜ: een subtiel frame met mooie, gebogen armleuningen. Het frame contrasteert knap met het volume van de kussens.

Het aluminium frame is bespannen met een vlechtwerk van brede banden in textileen. Dit frame vormt de drager voor de zit- en rugkussens. Ook zonder kussens ziet de sofa er trouwens erg fraai uit. Je kan dus gerust de kussens binnenhalen en blijven genieten van mooi design.

NATAL ALU SOFA staat voor royaal comfort. De sofa is er in verschillende afmetingen, zodat je jouw perfecte loungeplek op maat kan creëren: van een enkele armchair (117 cm breed) tot een indrukwekkende hoeksofa (370 cm lang). Nu alleen nog kiezen uit strak wit of warm earth brown


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners