1191
Tribu tuinmeubelen
Gepubliceerd: 18-10-2012 Laatste update: 25-04-2017

Tribu; staat bekend als innovatief designer van hoogkwalitatief eigentijds buitenmeubilair. Met haar collectie buitenmeubelen belooft Tribu; discrete luxe en tijdloos buitencomfort. Naar goede gewoonte werd in de collecties TRIBU en TRIBU versus alle aandacht besteed aan een zorgvuldige selectie van de meest duurzame materialen en een buitengewoon verfijnde detailafwerking. Het resultaat is een gevarieerde collectie buitenmeubelen met zuivere lijnen en een tijdloos design. Een greep uit de exclusieve TRIBU en TRIBU versus collecties .

Essentiel & X-tend, puur en stijlvol wit  TRIBU
De Essentiel-collectie met haar lichte look werd ontworpen door Italiaans vormgever Piergiorgio Cazzaniga. De meubelen worden gekenmerkt door een luchtig design dat technisch vernuftig in elkaar zit. Doordat er geen enkele frameverbinding zichtbaar is, lijkt het frame één doorlopende lijn. Naast de geëlektropolijste versie wordt Essentiel dit jaar ook in puur wit gelanceerd, samen met de bijpassende tafel X-tend die zich in één beweging, via een railsysteem, laat uittrekken. Daarvoor hoef je de tafel zelfs niet eerst af te ruimen, laat staan hulp in te roepen! Het tafelblad bestaat uit wit veiligheidsglas, gehard volgens strenge Britse normen. De extra witte kleur werd met een keramische coating aangebracht en is in het blad ingebakken.

KOS, authentieke kracht  TRIBU versus
Met haar uitgebreid gamma zit- en relaxelementen zal het de KOS-collectie niet aan mogelijkheden ontbreken. Of je nu opteert voor de armchair, de lounger of easychair: eten, zonnen, loungen en zelfs slapen was nooit leuker en stijlvoller. Door de combinatie van het stoere design en de lattenstructuur straalt KOS tegelijk kracht en authenticiteit uit. Niet in het minst door het gekozen materiaal: Tribu; gebruikt sinds jaar en dag enkel het allerbeste plantageteakhout dat in Indonesië te vinden is.

Mirthe, minimalisme met een speelse twist € TRIBU versus
De Mirthe-collectie combineert het vertrouwde Tribu;-design € puur, zuivere lijnen, tijdloos € met een speels accent. Het resultaat is minimalisme met een eigenzinnige twist. De ontwerpers van de Mirthe-collectie kozen bewust voor aluminium: stevig, licht, volledig recycleerbaar en ideaal voor buiten. Voor de finishing touch is er de C-table: een handig passe-partout bijzettafeltje dat prachtig staat naast de lounger of naast de sofa. Met de Vitino Pendulum creëer je schaduw waar je maar wil. De aluminium mast die stevig in zijn granieten voet van 150 kg staat, kan je 360 draaien en de kap zelf kan je ook nog eens bewegen.

Pure Sofa, eenvoudig elegant  TRIBU versus
De Pure Sofa is al langer geliefd als designsofa. De collectie wordt uitgebreid met een 3-zitsofa en een 1-zit. Naast teak, bestaat de Pure Sofa in mahoniehout, afkomstig uit duurzaam beheerde Indonesische plantages, en gelakt in off-white met 7 laklagen, waarvan de laatste met de hand. Dit zorgt voor een mooi patina-effect.

Terra Sofa, loungen in maximaal comfort  TRIBU versus
De dunne geometrische lijnen, gecombineerd met de natuurlijke uitstraling van het Canax®-materiaal, maken van deze sofa een tijdloos meubel dat in vele stijlen past. De combinaties die je met de Terra Sofa kan maken zijn eindeloos, van een daybed met een 1-zit en poef tot een grote hoeksofa. Hoe je het ook draait of keert, Terra Sofa staat voor loungen in maximaal comfort! De decokussens in Frost Chiné of Mataru Turquoise (met mooie structuurweving) zorgen voor een extra stijlvol en zonnig effect.

Canax® is een kunststof vezel met toevoeging van hennep, waardoor de handgeweven meubels een natuurlijke en matte look & feel hebben. Canax® verkleurt niet, weerstaat aan alle weersinvloeden, kan in de winter probleemloos buiten blijven staan en vergt weinig onderhoud.

Accessoires: sfeer op je terras voor lange zomeravonden
Stijlvolle buitenmeubelen vragen om € meer. Vorig jaar lanceerde Tribu; met succes haar collectie accessoires. De fakkels en cooler, blikvangers in stijl met hun vloeiende lijnen in witte polyester, en de buitendouche, fraai uitgewerkt in rechte lijnen, geëlectropolijst en met een witte acryl voet, passen met hun zelfde strakke vormgeving optimaal bij het sobere en pure design van de Tribu; buitenmeubelen.

Dit jaar wordt buitenleven extra gezellig met de lantaarns in thermisch versterkt glas met een frame in teak. Zorg voor een leuk lichtspel door de 2 formaten af te wisselen. Of combineer de kleinere versie met een voet in teak.

De Wall Fire in wit, gepoederlakt aluminium zorgt voor een speciaal effect op een zomeravond. Dit decoratieve muurelement brandt op bio-ethanol die in een brandstofcontainer van roestvrij staal gegoten wordt. De achterwand van de Wall Fire is gelakt met een zwarte, vuurbestendige lak.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide