6674
Manutti
Gepubliceerd: 07-03-2014 Laatste update: 25-04-2017

Manutti laat witte designmeubelen stralen op je terras Wit en wit is twee. Dat blijkt uit de karaktervolle buitenmeubelen die het Belgische designmerk Manutti ontwerpt. Van sober tot speels, van koel tot charmant. In stijl kan je alle kanten uit, en stuk voor stuk vinden de collecties elkaar in een doordacht design, onvergelijkbaar comfort en innovatieve materiaalkeuze. Voor stralend weer én een stralend humeur!

Enkele witte collecties met wow-effect uitgelicht:

LOOP
Loop is een levendige en elegante stoelencollectie die je meteen in een goed humeur brengt. Op elke denkbare plek straalt Loop een vrolijke ambiance uit: op je terras, aan het zwembad of als gezellige tête-à-tête in de tuin. Deze sensuele lijn, met of zonder armleuning, is trouwens ook binnen prima inzetbaar.

Het organische design doet het zitvlak van de stoel een beetje zweven. Het frame in wit gepoederlakt roestvrij staal is bekleed met nautische stoffen zoals de sponsstof Terry, het voor Manutti exclusief ontworpen Alcantara® of wit kunstleer. De hoezen zijn makkelijk verwisselbaar en de stoelen kan je praktisch stapelen. Comfort compleet dus.

LETO
Ook Leto tovert terras en tuin in een oogwenk om tot een verkwikkende buitenruimte. Het vloeiende design met afgeronde lijnen zorgt voor een maximum aan comfort, met of zonder armleuning. Leuk: naast het heldere wit, kan je ook voor een felle kleur kiezen zoals oranje, groen, turkoois of lavendel. Het witte frame in gepoederlakt aluminium is licht en de stoelen zijn makkelijk stapelbaar.

HELIOS
Helios houdt van strak en vloeiend, van afgerond en recht. Deze stoelen en fauteuils van Manutti zijn stapelbaar, makkelijk hanteerbaar en vormen een perfect geheel met de loungers, barkrukken en voetenbank van deze lijn. Zo maak je van je terras één grote, eigentijdse oase van rust. De zitmeubelen zijn doordacht ontworpen – wit frame met zitting in witte Batyline® – zodat je je heel comfortabel kan neervlije


Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids