897
Some tuinmeubelen

Voortaan worden deze namen niet louter meer geassocieerd met fontstijlen, maar ook met leuke collecties ongedwongen buitenmeubelen die een tikkeltje afwijken van het aanbod buitenmeubelen vandaag. De verschillende lijnen vinden elkaar in een speels maar puur design, in een onberispelijke afwerking en een unieke uitstraling. Basis van Some Outsiders is handgeweven fiber, een haast onverwoestbaar recyclagemateriaal dat niet alleen duurzaam is maar ook uv-bestendig en kleurvast.

Robin Delaere over de buitencollectie Some Outsiders: "Ik wil de consument eerlijke en betaalbare designproducten aanreiken. Dat lijkt in eerste instantie vanzelfsprekend, maar het geheim zit m in dit te bereiken zonder in te boeten op kwaliteit, comfort, innovatie en milieuvriendelijkheid. Verder willen we dat de consument onze meubelen als gemakkelijk en leuk ervaart. Een aangename look & feel, die het leven iets meer kleur geeft. Want daar draait het uiteindelijk toch om. Ik wil dan ook niet voor the happy few ontwerpen, maar voor een breder publiek. Dat vertaalt zich ook in de verschillende richtingen waarin Some Outsiders is uitgewerkt. Het design gaat verder dan louter het strakke en wordt zo bijzonder toegankelijk."

MONO
Ze zien er goed uit én ze zitten ongelooflijk gemakkelijk: de blokvormige barstoel, poef en armstoel die samen de collectie MONO vormen. Achter deze speelse meubelen schuilt dan ook een doordacht design. Doordat het voorste deel van elk model schuin afloopt, creëer je immers extra been- en voetruimte. Resultaat: leuke, strakke volumes met extra zitcomfort. De barman kan gerust nog even op zich laten wachten...

ROMAN
Dat de vormgeving van Some Outsiders bepaald wordt door de functionaliteit en het comfort van de meubels - en dus niet louter op zich staat - bewijst de sobere, elegante collectie Roman. Deze stoel nodigt impelweg uit tot zitten. Opvallend detail: de stoel is vooraan schuin aflopend en onderaan is de verbinding tussen de stoelpoten recht uitgesneden én heel strak geweven. Tot nog toe bestaat Roman uit een stoel, armstoel, lounge en barkruk. Maar volgend jaar krijgt deze reeks het gezelschap van verschillende tafels (laag, hoog, koffietafel) en een ligbed. Nog meer languit luieren dus.

ITALIC
Zoals de naam doet vermoeden, wijkt ITALIC enigszins af van het rechte pad. Met een vormgeving die 10 graden schuin staat, zijn deze meubelen dan ook een plezante eyecatcher. Het trompe-loeil-effect komt helemaal tot zijn recht in de schommelstoel voor kinderen, waar de houten latten alleen vooraan het meubel uitsteken. ITALIC is vrij uitgebreid en telt naast verschillende armstoelen en loungezetels ook een koffietafel, poef en zalig ligbed.

BOLD
Binnen Some Outsiders is BOLD zonder meer de strakste lijn. Met haar rechte lijnen en robuuste blokvormen knipoogt deze karaktervolle collectie stijlvol naar het kubisme. Uit de drie verschillende tafels vloeiden een club en bank in dezelfde stijl voort. Volgend jaar volgt nog een modulair zitsysteem waarbij je de verschillende elementen vrij kan combineren. De kleuren grijs en donkerbruin geven BOLD alleszins een apart, smaakvol accent.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners