1690
Sitting Image tuinmeubelen

Een modulair buitenmeubelsysteem bestaande uit minimalistisch vormgegeven elementen, die op eindeloze manieren te combineren zijn, met telkens nieuwe gebruiksmogelijkheden: van stoel, tafel of bank, relax-chair of day-bed tot complete zithoek, enz.. Nieuw:-Sun-lounger, strand-/ligbed met verstelbare rugleuning -Afdekhoes voor kussens (overnight)

Dinner-Line
Tafels en banken welke qua uitstraling perfect aansluiten bij de Lounge-Line Mooi door de eenvoud van vormgeving. Nieuw: -Lounge-Dinner, tafels die net iets langer zijn als de traditionele tafels voor meer relaxed tafelen. Compleet met bijpassende poefjes. Lounge-Dinner voor tafelen op een ander niveau.

Cubic-Line
Buitenmeubelen met een meer traditionele zithoogte, modern en strak vormgegeven.

Sittingimage produceert zijn meubelen in Nederland met aandacht voor detail en kwaliteit. Duurzame en onderhoudsvrije materialen als (mat gestraald) RVS en Hardhout (FCS keurmerk) in combinatie met comfortabele katoenen of acryl kussens garanderen een prettig en langdurig zitgenot.

Doordat wij onze meubelen dicht bij huis produceren, zijn aanpassingen en maatwerk eenvoudig en voordelig te realiseren.

Sittingimage.com is een op internet gebaseerd bedrijf dat buitenmeubelen ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt via internet en beurzen. Sittingimage.com levert producten rechtstreeks aan de consument.

Sittingimage.com levert een aantal exclusieve basis ontwerpen maar ook maatproducten zijn eenvoudig te realiseren.

Sittingimage staat voor eenvoud en schoonheid en sluit aan bij alle nieuwe en oude trends van Loungen tot Couchen. Deze manier van buiten zitten raakt niet meer uit de mode.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners