983
One to Sit

Een nieuwe serieuze speler in de tuinmeubelbranche is het jonge Nederlandse bedrijf “One to Sit”. Zij maken buitenmeubelen met nieuwe materialen. Meubelen die mooi en comfortabel zijn, een luxe en relaxte sfeer uitstralen en uitnodigen te genieten van het buitenleven. One to Sit creëert een logische overgang van het binnenleven naar het leven in de serre, in de tuin, op het terras en bij het zwembad.Als noviteit introduceert One to Sit de collectie Original. Deze collectie valt op door haar basismateriaal en bestaat uit de volgende producten: stoel, bank, hocker, pouf, salontafel, eettafel en ligbed. De meubels zijn perfect te gebruiken als solo stukken maar in combinatie met elkaar ontstaat een bijzonder fraai geheel. Het basismateriaal bestaat uit composiet, glasvezelversterkt polyester. Alle producten worden vervaardigd in mallen. Leverbaar in iedere gewenste RAL kleur. Tevens is er een variant leverbaar waarbij het product een geroest uiterlijk heeft. De loungemeubelen kunnen worden gecombineerd met teakhouten of RVS elementen.

 

Het onderhoud is minimaal, normaal schoonmaken en tweemaal per jaar behandelen met een autowas, waardoor het vuil geen kans krijgt om te hechten.

 

Voor meer comfort zijn er diverse stofferingen van de stoffen van Sunbrella in diverse kleuren en kwaliteiten. Uitermate geschikt voor het luxe buitenleven.

 

One to Sit kan inspelen op individuele wensen, zo behoort bijvoorbeeld het aanbrengen van een logo of naamschild tot de mogelijkheden.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners