930
tuinmeubelen

Dit ronde lounge product wiegt heen en weer doordat je het naar eigen inzicht kan vullen met water. Onder het zitoppervlak zit een afgesloten waterbassin (90 liter) wat makkelijk te vullen is. Hoe meer water hoe stabieler en met minder water schommel je lekker op en neer. In de Sphere kan men heerlijk een boek lezen, ontspannen een wijntje drinken of een dutje doen in de zon. Met kussens kan zelf extra comfort gecreeerd worden.

De Sphere heeft een diameter van ca. 140 cm met een hoogte van ca. 70 cm. De schaal is vervaardigd uit composiet. De binnen en buitenschaal kunnen in dezelfde of in een andere ral kleur geleverd worden. Ook kan men kiezen tussen diverse kussensets in verschillende maten en stoffen.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners