865
Manutti tuinmeubelen

Vol trots introduceert Manutti haar nieuwe Zendo Collectie. Pronkstuk is de sofa in wit outdoor imitatieleer, een materiaal dat gebruikt wordt op jachten, en dat aanvoelt als echt kwaliteitsleer. Het uitzonderlijke design geeft extra cachet aan de tuin. De luxe van binnenshuis naar buiten brengen, zonder aan comfort en esthetiek in te boeten, is een van Manuttis sterke punten.

Naast het witte imitatieleer (Nautic Leather) is er ook de keuze uit 2 andere soorten exclusieve materialen: NAUTIC Pebble (beige)) en NAUTIC Textyle Black. Alle materialen gebruikt voor de Zendo-collectie zijn zeer luxueus, gemakkelijk in onderhoud en vanzelfsprekend weerbestendig. Het onderstel van de banken is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium.

Zen met Zendo
Heerlijk relaxen in een lounge sfeer Manutti speelt met de Zendo Collectie perfect in op de huidige trend van multifunctionaliteit. Meer dan ooit willen mensen immers zelf vorm geven aan hun exterieur/interieur. Ze handelen naar hun gevoel en hebben de inrichting van hun huis en tuin graag zelf in de hand. Daar stellen ze hoge eisen aan. Meubels moeten niet alleen mooi zijn, ze moeten ook verschillende mogelijkheden bieden.

Daarom verrast Manutti met de Zendo Collectie, waar flexibiliteit centraal staat. De fauteuils naast elkaar langs een lange muur of de gezelligheid van een hoeksalon? Een tafeltje gezellig tussen twee banken of liever een zij opstelling? of liever aan de zijkant van uw salon? Het Zendo Modulair Systeem bestaat uit 8 verschillende onderdelen die onderling zo te schikken zijn dat ze een maximaal aan comfort garanderen:

hoekelementen, grote en kleine zitelementen, voetbanken in verschillende afmetingen die ook dienst kunnen doen als bijzettafeltje of salontafel. Al deze onderdelen stellen u in staat zelf het ontwerp van uw zithoek samen te stellen. De Zendo Collectie laat u heerlijk wegdromen in een lounge sfeertje. In uw eigen huis of tuin.

Wilt u languit relaxen aan het zwembad of hebt u gasten en wil u gezellig bijpraten? Manutti laat u zelf creatief zijn met uw meubilair.

Naast haar modulaire systeem, introduceert Manutti binnen de Zendo Collectie ook haar Square Chair. Deze moderne stoel is hoogst comfortabel en bovendien de perfecte aanvulling voor zowel buiten als binnen. Losstaand als leesstoel of in combinatie aan tafel, de Square Chair voelt zich overal thuis. De Zendo Square Chair is te verkrijgen in diverse kleuren en heeft een onderstel in eveneens geanodiseerde aluminium. Het model is jong, fris en modern.

Manutti combineert feilloos stijl en elegantie
De Zendo Collectie voldoet aan de strenge normen die Manutti als DE specialist in buitenmeubilair eist. Stijlvolle en elegante vormen, hoogwaardige afwerking en uiterst comfortabele materialen zijn de troeven die van Manutti een wereldwijde speler op topniveau maakt. Deze nieuwe collectie straalt finesse uit en weet u zowel buiten als binnen te bekoren.

De strakke lijnen zorgen voor een moderne toets op uw terras maar passen evengoed perfect in eender welk interieur. Doordat de sofa uit verschillende onderdelen bestaat, stelt Manutti u in staat zelf te combineren en de zithoek van uw dromen samen te stellen.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners