2333
Tuinmeubelen

Meubelfabrikant Leolux presenteert dit jaar voor het eerst tuinmeubelen. Deze "outdoor" collectie wordt in januari gepresenteerd tijdens de internationale meubelbeurzen van Parijs, Keulen en Birmingham. De meubelen zijn weersbestendig en zijn net als de indoor-meubelen van de Nederlandse designproducent voorzien van een hoog comfort.

De meubelen Beluga en Pallone zijn de eerste twee meubelen die in weer en wind buiten kunnen blijven staan. Ze zijn uitgevoerd in materialen die niet gevoelig zijn voor corrosie en de bekleding is vervangen door een lakapplicatie. Dit "Mellow Face Plus" is een toepassing die door Leolux in eigen huis is ontwikkeld en beschermt het schuim dat het meubel zijn comfort meegeeft. Het vormt een elastische huid om het meubel en is behalve flexibel ook zeer sterk. Mellow Face Plus is in een groot aantal kleuren leverbaar. Door de toepassing van deze innovatieve techniek is Leolux erin geslaagd outdoordesign te ontwikkelen dat tegelijkertijd zacht is.

Beluga & Pallone
Beide buiten-modellen vallen op door hun bijzondere vormgeving: allereerst is er de futuristische Pallone die al sinds 1989 deel uitmaakt van de Leolux-collectie. Visueel wijkt de outdoor-versie af door de maanlander-voetjes die voorkomen dat Pallone weg zakt in de ondergrond. Volkomen nieuw is Beluga, een visvormige chaise-longue. De hele romp van de zit-vis is van sterk kunststof vervaardigd, maar de zittingen zijn zacht. U neemt plaats op de brede rug en leunt tegen de staartvin.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners