3555
Tuinmeubelen
Gepubliceerd: 17-08-2012 Laatste update: 07-04-2022

Meubelfabrikant Leolux presenteert dit jaar voor het eerst tuinmeubelen. Deze "outdoor" collectie wordt in januari gepresenteerd tijdens de internationale meubelbeurzen van Parijs, Keulen en Birmingham. De meubelen zijn weersbestendig en zijn net als de indoor-meubelen van de Nederlandse designproducent voorzien van een hoog comfort.

De meubelen Beluga en Pallone zijn de eerste twee meubelen die in weer en wind buiten kunnen blijven staan. Ze zijn uitgevoerd in materialen die niet gevoelig zijn voor corrosie en de bekleding is vervangen door een lakapplicatie. Dit "Mellow Face Plus" is een toepassing die door Leolux in eigen huis is ontwikkeld en beschermt het schuim dat het meubel zijn comfort meegeeft. Het vormt een elastische huid om het meubel en is behalve flexibel ook zeer sterk. Mellow Face Plus is in een groot aantal kleuren leverbaar. Door de toepassing van deze innovatieve techniek is Leolux erin geslaagd outdoordesign te ontwikkelen dat tegelijkertijd zacht is.

Beluga & Pallone
Beide buiten-modellen vallen op door hun bijzondere vormgeving: allereerst is er de futuristische Pallone die al sinds 1989 deel uitmaakt van de Leolux-collectie. Visueel wijkt de outdoor-versie af door de maanlander-voetjes die voorkomen dat Pallone weg zakt in de ondergrond. Volkomen nieuw is Beluga, een visvormige chaise-longue. De hele romp van de zit-vis is van sterk kunststof vervaardigd, maar de zittingen zijn zacht. U neemt plaats op de brede rug en leunt tegen de staartvin.

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids