642
Tuinmeubelen

Slim Line staat voor de reductie tot het pure - de essentie van ongedwongenheid. Ruime oppervlakken geven veel ruimte voor ontspanning. Duidelijke lijnen en harmonieuze vormen, verbonden met traditioneel vlechtwerk, belichamen tijdloze elegantie, kwaliteit en comfort.

Nog nooit heeft het luilekkere leven zich zo duidelijk en vanzelfsprekend in een weloverwogen, zorgvuldig afgewerkte finesse getoond. De nieuwe SLIM LINE collectie onderscheidt zich door de levendige afwisseling van grote oppervlakken en fijne contouren. Een anderskleurige vezel doorbreekt de eenvoud van het vlechtwerk en zorgt voor innovatieve grafische contrasten.

SLIM LINE biedt lounge- en eetmodules voor een ontspannen outdoor sfeer, die steeds opnieuw op vele manieren geschikt kunnen worden. Die nieuwe tafelvormen en -oppervlakken voegen zich naadloos bij de rest van de collectie, ook voor het meubilair van het lounge-, woon- en eetgedeelte. Grote, comfortabele kussens zorgen voor maximaal comfort in de gebruikelijke DEDON kwaliteit.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners