1020
Tuinmeubelen
Gepubliceerd: 17-08-2012 Laatste update: 25-04-2017

Geen tegenstrijdigheden: Open, lichte vormen en luchtige silhouetten worden in de nieuwe DEDON collectie SEASHELL samengebracht met comfort, stapelbaarheid en robuustheid. Zo ontstaat het idee van een toevluchtsoord vol natuurlijke geborgenheid, open voor de mooiste momenten in het leven.

De brede rugleuningen zijn aangepast aan de ergonomische behoeftes van de mens en verenigen comfort met een tijdloos design. Zo komen mens en natuur in ontspanning nader tot elkaar binnen en buiten, dag en nacht. Het open vlechtwerk van de collectie onderstreept de indruk van ongedwongenheid en het verenigt gemak met bijzondere vormgeving. Zo ontstaat een harmonische verbinding van organische en geometrische vormen, van natuurlijke schoonheid en modern, tijdloos design. Alle elementen van de SEASHELL collectie zijn stapelbaar en zijn zowel geschikt voor grote outdoor-terreinen zoals restaurants, zwembaden en terrassen, alsook voor de interieurinrichting thuis.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide