684
Ceasar Stone

Het buitenleven is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Steeds meer activiteiten die vroeger alleen binnenhuis plaatsvonden worden nu ook buitenshuis verricht. Door het steeds warmer wordende klimaat is dit ook mogelijk. Men leeft bewuster en wilt ook steeds vaker buiten zijn in de gezonde buitenlucht. Een nieuwe ontwikkeling hierin is de CaesarStone® tuintafel die een natuurlijke uitstraling heeft maar een aantal kunstige eigenschappen heeft. Hierdoor is de CaesarStone® tafel uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

CaesarStone®; Kwaliteit zit in haar natuur
CaesarStone® bestaat voor 95% uit fijne natuurlijke kwartskorrels dat samen met een polyester bindmiddel tot homogene platen van 13mm dik wordt geperst. Hierdoor heeft CaesarStone® een aantal unieke eigenschappen. Zo is het oppervlak volledig gesloten waardoor het een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal is en vlekken van bijvoorbeeld thee, koffie, rode wijn, kaarsvet en olie er niet in kunnen trekken. Daarnaast is materiaal zeer compact dus stoot- en krasvast en uitermate hygiënisch.

Strakke RVS frames
De tuintafels zijn te verkrijgen in twee uitvoeringen: loungetafel of dinertafel en verkrijgbaar in drie kleuruitvoeringen. Daarnaast zijn er zeven maatvoeringen mogelijk. De tafel bestaat uit een frame met vier RVS uitdraaibare stelvoetjes. De RVS stelvoetjes zijn voorzien van een kunststof dopjes die krassen voorkomen op de ondergrond. Het tafelframe is voorzien van een geluiddempend neopreen profiel waarop het CaesarStone® blad komt te rusten.

Duizendpoot
De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat CaesarStone® naast buitentoepassingen ook zeer geschikt is als bijvoorbeeld wastafelblad, balie, buffetblad of keukenblad.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners