564
Marlux tuinmeubelen

In een rustiek interieur staat gezelligheid voorop. De combinatie van verschillende landelijke elementen met zorgvuldig uitgekozen decoratiestukken geeft dit huis ontzettend veel charme. We bekennen kleur met warme aardetinten zoals terracotta, oker, beige en zandkleur, en kiezen voor natuurlijke materialen als natuursteen en hout voor een warm en gezellig interieur.

De natuurlijke aardetinten en warme accenten in ons interieur zijn net zo goed bron van inspiratie voor een rustieke tuinatmosfeer. In dit gamma toont Xtirio kleinere betontegels, verrassende legpatronen en levendige kleurencombinaties als de basis voor een gezellige huiselijkheid in de tuin.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners