546
Marlux tuinmeubelen

Industrieel, sober en strak. Een minimalistisch interieur met wit, grijs en zwart als hoofdtinten zorgt voor een zekere rust in huis. De minimalistische look die al enkele jaren te zien is in architectuur en binnenhuisinrichting, zet zich nu ook door in onze tuin. We kiezen voor ruime vlakken frisgroen gras en zorgen voor afwisseling met een paar zorgvuldig gekozen, sobere planten.

De trend vertaalt zich binnen de collectie Xtirio by Marlux in strakke betontegels die een rechtlijnige eenvoud uitstralen. Grote formaten en een matte afwerking creëren ruime vlakken. Kleuren in een spectrum van wit, grijs tot zwart zetten de toon. Enkele mooie objecten, en de minimale tuin wordt groots.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners