1042
Tuinmeubelen Versus

Versus, de mediterraan geïnspireerde lijn binnen het luxemerk van buitenmeubelen Tribu;, wordt deze zomer verder uitgebreid met de collectie ‘Terra’ van ontwerper Bram Bollen.

Tribu; kiest met deze nieuwe gesofisticeerde lijn ook nu weer voor een ronduit unieke én exclusieve collectie in Canax, een revolutionair materiaal dat de sterkte van hightechpolyester weet te rijmen met de natuurlijke look van hennep. Ontwerper Bram Bollen speelt met de zitmeubels Terra Armchair en de iets lagere Terra Casual Chair naadloos in op hedendaagse trends in vormgeving en materiaalgebruik. Deze klassieke stoelen zijn gemaakt van Canax. Dit basismateriaal bestaat uit een niet-breekbare, hightech polyesterkern die voor sterkte en stabiliteit zorgt. Deze kern wordt aan de buitenkant omgeven door hennep dat het eindproduct een natuurlijke look geeft.

Bijkomende pluspunten van Canax zijn de uv- en vuurresistentie, flexibiliteit en vlekbestendigheid. Bijzonder gebruiksvriendelijk dus.

De lage stoel Terra Casual Chair laat het gesofisticeerde maar eenvoudige lijnenspel maximaal tot zijn recht komen én leent zich perfect om buiten te ontspannen. Want buiten zitten wordt loungen, nu de grenzen tussen binnen en buiten vervaagd zijn. Zowel Terra Casual Chair als Terra Armchair is verkrijgbaar in de kleuren Silkgrey en Earth Brown. Kussens zijn optioneel verkrijgbaar.

Recent werd de Terra-collectie uitgebreid met drie stoelen (Chaise Longue, Dining Chair, Carver) naast een bank, sofa, ligbed en poef. Kortom, compleet zit- en ligplezier in stijl.

Bram Bollen: “De keuze van het basismateriaal is erg bepalend voor de realisatie van een ontwerp. Ik heb bewust gekozen voor Canax, omdat het me toeliet een hedendaagse vorm te creëren. Het contrast tussen de hoekige, geometrische lijnen en de natuurlijke hennepvezel maakt dat het geheel een rustige, klassieke uitstraling krijgt en toch niet al te steriel oogt. De Terra-collectie valt daarom zeker te combineren met

verschillende stijlen en omgevingen.”


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners