636
Tribu tuinmeubelen

MeEssentiel, de nieuwe lijn van de Italiaanse vormgever Piergiorgio Cazzaniga kiest Tribu; ook voorde vernieuwend en opvallend licht design. Eerder al verraste het luxemerk in buitenmeubelen met Cazzaniga’s collectie ‘Bird’, enkele vooruitstrevende prototypes met draagstructuren in aluminium, die handig werden weggewerkt door de bekleding in bamboe of linnen. De nieuwe collectie Essentiel toont varianten hierop in roestvast staal en nieuwe Batyline bekleding.

ESSENTIEL, relaxen in stijl
Naast de collectie Bird ontwierp de Italiaanse vormgever Piergiorgio Cazzaniga ook de nieuwe lijn Essentiel, die twee stoelen en een ligbed omvat. De meubelen worden gekenmerkt door een luchtig design: een draagstructuur in hoogwaardig roestvast staal met daarover een bekleding in Batyline. Op die manier worden alle frame-verbindingen handig weggewerkt en creëer je het beeld van één doorlopende lijn. Met haar lichte look past de Essentiel-collectie alvast bijzonder goed bij de iets robuustere Bird-tafel en bank.

BIRD, een duik in de natuur
Recente creaties op het rijk gevulde palmares van Piergiorgio Cazzaniga zijn de stoel M1 voor MDF Italia en de stoel Exa en zetel Bongo voor La Palma. Voor Tribu; ontwierp de

Italiaanse vormgever de tafel en bank Bird: twee natuurlijke meubelen in teakhout, met een vloeiende vormgeving en een aantrekkelijke structuur. 

Bird bestaat ook in het materiaal inox 304L. Deze volledig in inox uitgevoerde variant toont een strakkere afgeleide van de Birdcollectie voor wie kiest voor afgemeten design

gecombineerd met hoogwaardig materiaal en zitcomfort.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners