Gepubliceerd: 17-08-2012 00:00
1073
Koel terras

Vrijstaand parasol Vitino Pendulum en Papillon creëren koele oase op het terras. Schone schaduw, het kan dankbaar zijn als hartje zomer de zon te gul is met haar stralen of felle licht. Met de vrijstaande parasols Vitino Pendulum en Papillon van Versus creëer je alvast een koele oase in je tuin of op je terras. Zodat je zorgeloos kan verder genieten van het mooie weer.

Vitino Pendulum, met een aluminium frame, oogt licht, fris en zomers - wat niet wegneemt dat deze parasol met zijn granieten voet van 150 kg goed bestand is tegen windstoten. Andere troef is het gebruiksgemak. Zo kan je Vitino Pendulum gemakkelijk dichtplooien en kan je het doek ook eenvoudig afnemen en reinigen (krimpvrij). Verder is het dralondoek ook uv-bestendig en rotvrij.

Diameter: 320 cm, Kleuren: ivory, quartz (doek), Richtverkoopprijs: 995 euro

Voor schaduw van formaat zorgt Papillon, een extragrote overkapping (3 bij 5 meter) die zich makkelijk laat oprollen. Het doek is behandeld met een speciale tefloncoating, waardoor regendruppels gewoon van de parasol parelen. Geen plensbui die je goed humeur kan verstoren dus! Wie extra veel schaduw wil, kan twee of meerdere Papillons aaneenschakelen, in de lengte of langs elkaar. Daarvoor zijn specifieke metalen voeten en gootjes verkrijgbaar. Bovendien kan je het geheel uitbreiden met een sidewall die extra beschutting geeft.

Afmetingen: 300 x 500 cm, Kleuren: ivory (doek), Richtverkoopprijs: 2 980 euro

VERSUS IN BEELD
De collectie Versus van Tribu;, ontwerper van vrijetijdsmeubelen, straalt een mediterrane sfeer uit. De buitenmeubelen weerstaan alle wereldklimaten en zijn door hun perfecte afwerking en verfijnde details eveneens geschikt voor binnengebruik. Het ontwerp gebeurt in eigen huis of door de externe ontwerpster Inge Van Gheel. De Versus-collecties worden wereldwijd verdeeld in 44 landen. De belangrijkste exportmarkten zijn Nederland, Luxemburg, de Verenigde Staten, Spanje en Duitsland. Maar ook in Australië, Japan en Singapore vind je een exclusieve importeur.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide