1507
Steigerhouten meubelen

Het wordt weer mooi weer en de eerste relaxed foto’s komen al op facebook. Veel mensen zijn al aan het relaxen in de tuin op hun steigerhouten meubels. Dit wil jij ook eigenlijk wel. Een heerlijke steigerhouten loungeset bijvoorbeeld. Maar nu de grote vraag: Koop je liever een kant en klare steigerhouten loungeset of maak je deze liever zelf? 

 

Steigerhouten meubels kopen
Steigerhouten loungesets zijn heel goed kant en klaar te koop. Dit scheelt je een hoop werk. Ben je niet echt een klusser of wil je liever je tijd aan andere dingen besteden dan is het natuurlijk ideaal om je steigerhouten meubels kant en klaar te kopen.

Naast steigerhouten loungesets zijn er nog veel meer steigerhouten meubelen die geschikt zijn voor buiten in de tuin. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht een steigerhouten bbq meubel? Hier kun je gemakkelijk een klein koelkastje in kwijt, dus dan wordt het eigenlijk al bijna een complete buitenkeuken.

Steigerhout zelf kopen.
Als je kiest om hem zelf te maken dan moet je dus zelf steigerhout gaan kopen. Dit kan dus eenvoudig online, maar het is bijvoorbeeld ook goed om de planken die je koopt eens goed te bekijken. Zijn ze bijvoorbeeld wel recht. Uiteraard mogen ze wel een beetje krom of scheef zijn, maar bij teveel afwijking wordt het toch lastig klussen.

Een andere belangrijk aspect is om te controleren of de planken wel geschaafd zijn of dat je dit nog zelf moet gaan doen. Dat kost je namelijk nog aardig wat extra werk als je de planken ook nog zelf splinter vrij moet gaan maken.

Waar kies jij voor? Ben jij een klusser en maak je liever zelf de bank? of koop je hem liever compleet, zodat je er eigenlijk helemaal geen omkijken naar hebt en zo goed als direct kan gaan genieten van jouw steigerhouten loungeset?

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners