1375
Tuintrends 2015 by Neptune
Gepubliceerd: 05-02-2015

De lente komt eraan! Tijd om van je tuin een comfortabele eyecatcher te maken. In de Neptune Garden collectie smelt modern design samen met het onmiskenbare comfort en de luxe, waar het Britse interieurmerk voor staat.

Deze lente en zomer gaat Neptune verder met de groei van het interieurtotaalconcept, door de introductie van een nieuwe reeks veelzijdige meubels en accessoires voor de tuin. Neptune Managing Director, John Sims-Hilditch: “Zoals we allemaal weten zijn warme zomers hier niet altijd gegarandeerd. Daarom hebben we zorgvuldig meubels en accessoires gecreëerd, die niet alleen een statement zijn in de heerlijke zon, maar ook kunnen worden geplaatst in de woning zonder dat het de stijl of het comfort tenietdoet. We hebben een toegewijd team, dat zorgvuldig de wensen overweegt, die onze klanten hebben met betrekking tot outdoor living. Zo zijn de sierkussens bijvoorbeeld waterbestendig en is onze nieuwe Hudson tafel geweldig voor zowel binnen als buiten, door de combinatie van de materialen beton en hout.

De nieuwe Garden collectie is ontworpen volgens dezelfde filosofie als de andere Neptune collecties; benader een traditioneel ontwerp op geheel nieuwe wijze, met gebruik van de beste materialen, innovatief in de details en uitgevoerd met verfijnd vakmanschap. En dit alles tegen een verrassend betaalbare prijs.

In Nederland is het Neptune Design Centre gevestigd in Voorburg. Meer informatie over Neptune en de nieuwe Garden collectie kun je vinden op www.neptune.com/nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide