714
Annapart tuinmeubelen

In luxe, zeer comfortabele en hoge kwaliteit buitenmeubelen is voor Annapart puur natuur. Ook bij de hot noviteit voor dit seizoen, "Lounge Anna", twee ligbedden met twee banken, staat lazy loungen in een wereld van comfort en luxe, met een natuurlijke look en feel bovenaan. Een set waarmee zij hoge ogen scoren. Het zijn tegelijk dé belangrijkste peilers van de eigen living collectie die bestaat uit stoere, robuuste en hoogwaardige plantage-teakhouten meubelen uit Indonesië (Oost-Java). Deze veranderen na verloop van tijd in een prachtige patina - zilvergrijze kleur. Annapart ontwerpt alle exclusieve meubelen zelf en produceert in eigen fabriek. De verkoop en presentatie is in en om de eigen, unieke woonboerderij in Schellinkhout.

Aansluitend bij de tuintrends voor 2008 waarin de ogen gericht staan op natuurlijke materialen, luxe en comfort, weet Annapart als geen ander hoe belangrijk dat is. Zij ontmoeten elkaar hier. Op zoek naar verdieping, harmonie en rust, dàt is waar het nu in de tuin en buitenleven om gaat.

Lounge Anna
Met de zomer in aantocht is het heerlijk lekker lazy luieren, ontspannen, bijkletsen, ontbijten, lunchen en borrelen op de loungeset Anna. Creëer je eigen relaxte buitenkamer in de tuin om uitgebreid te loungen en relaxen! Dat wordt aangenaam verpozen en het liefst natuurlijk met een zalig zonnetje. Geniet van je kostbare vrije tijd in je eigen vertrouwde omgeving, waarbij het gemak ervan niet uit het oog wordt verloren. Want dat is naast comfort ook net zo belangrijk! Lounge Anna bestaat uit twee teakhouten bedden en twee bijpassende zitbanken, die als het ware in elkaar vallen doordat de banken iets hoger (13 cm) zijn dan de bedden. Dat betekent dat aan weerszijden van de bedden dus een bank staat. Op de bedden liggen zwarte dikke bootdoek kussens waar je heerlijk in kunt wegzakken. Qua maat is dit het einde voor buiten! Maar er kan gerust nog een bed bij! De banken kun je gebruiken om bijvoorbeeld extra kussens op te leggen voor het ultieme lazy lounge gevoel. Er zijn speciale rechtopstaande lounge kussens die je tegen de rand van de bank op het bed kunt leggen, zodat ze leunend tegen de bank een heerlijke steun in de zij of rug geven. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat kleine kinderen er niet vanaf kunnen vallen. Mochten zij veel bij je in de buurt zijn, dan is dit een ideale uitkomst om toch samen van de loungeset te kunnen genieten. Maar je kunt de banken ook uitstekend gebruiken om er tijdschriften of drankjes op te zetten, of een leuke plant of leuke bak met handigheidjes/hebbedingen die je nodig mocht hebben tijdens het loungen. Je kunt de kussens ook prima laten liggen, want door het sterke onderhoudsvrije en weerbestendige bootdoek, kunnen ze tegen een regenbuitje en/of stootje.

Bovendien zijn er voor een speelse opstelling genoeg andere items uit de Annapart collectie om de Lounge Anna nog extra lazy en loungy, dus extra sfeervol te maken. Zoals de loungetafel, in dezelfde stijl als de banken, waardoor je al zittend op het uiteinde van het bed prettig even de lunch kunt gebruiken. En niet te vergeten de opvallende grote zwarte terrasparasol (van maar liefst 3.50 cm doorsnee), met sterke teakhouten frame.

Super Grande Lounge
Ander opvallend item uit de collectie van Annapart dat ook echt het loungegevoel geeft is de Super Grande Lounge: een complete terrasset bestaande uit lage dinnertables of sidetables, loungestoelen, -banken, en de grote terrasparasol. Een ultieme sfeermaker voor buiten in je tuin. Zeer geschikt om je eigen Annapart terras te maken! De lage tafels en stoelen zijn er in verschillende maten, waarbij tijdens het ontwerp gedacht is aan en rekening gehouden is met verschillende zithoogtes en dieptes, om zo voor iedereen de juiste zitcomfort te creëren. De bootdoeken kussens voor op de stoelen en banken zorgen voor de finishing touch!

Hoge Barset
Naast het loungen geeft het ontspannend hangen aan je eigen bar natuurlijk het ultieme vakantiegevoel. Dus zou je er de stabiele hoge bartafel van Annapart bij kunnen zetten, met dito stoere barkrukken. Op de zitting de mooie zwarte bootdoek kussentjes. Maak het jezelf er mee gemakkelijk en je vrienden ook! Want genieten is wat, net zoals bij alle andere meubels van Annapart, continue voorop staat.

Annapart meubels zorgen elk seizoen voor een geweldige uitstraling op uw terras. De speciale anti-alg die Annapart heeft ontwikkeld, namelijk de Annapart Green Cleaner, helpt daarbij. Spuit dit royaal op meubels en terras en de groene algen en mossen verdwijnen na een regenbui als sneeuw voor de zon. Dus altijd een schoon terras!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners