1119
Maak je tuin gezellig met de mooiste tuinmeubelen
Gepubliceerd: 29-11-2020 Laatste update: 30-11-2020

Met tuinmeubelen maak jij je tuin of balkon niet alleen hartstikke gezellig, je trekt eigenlijk het woongedeelte van je huis door naar de buitenruimte. Wel zo fijn, want meer tijd in de buitenlucht spenderen is hartstikke goed voor je! In dit artikelen vertellen we hoe jij door middel van tuinmeubelen je tuin net zo fijn als je woonkamer kunt maken. Lees gauw verder!

Een verlengstuk van je woonkamer

Of je nu de gelukkige eigenaar bent van een tuin, een serre of een balkon; je buitenruimte is een fijn verlengstuk van het woongedeelte in je huis. Het is hartstikke fijn én gezond om buiten tijd door te brengen. Maak daarom die buitenruimte ook echt een verlengstuk van je woonkamer door er lekkere tuinmeubelen in te zetten. Zo kun je buiten net zo goed relaxen als binnen! En tuinmeubelen zijn echt niet meer alleen te krijgen in wicker, want je hebt lounge meubelen in allerlei soorten en maten. Bij Fonteyn kun je namelijk loungestoelen voor buiten kopen die vrijwel niet te onderscheiden zijn van de meubelen die je in je woonkamer hebt staan – en vaak ook nog een geschikt voor vier seizoenen! Van een geweldige op de jaren zeventig geïnspireerde pauwenstoel met een aluminium frame tot een heerlijke loungestoel mét voetenbank van all weather rope, je vindt het bij Fonteyn. Klik hier voor een glimp van het assortiment!

Mooi in ieder seizoen

Bij tuinmeubelen denk je misschien al gauw aan de lente en zomer, en dat snappen we wel. Niets is lekkerder dan van het zonnetje genieten, terwijl je languit op je heerlijke loungebank een boek leest of samen met je vrienden bij kletst. Maar niets is minder waar, want mooie loungestoelen zijn ook hartstikke geschikt in de winter en herst! Het is juist heerlijk om onder een afdakje te genieten van de frisheid en lekker buiten te zijn. Een vuurkorf erbij, wat marshmallows op een stokje die je kunt smelten, een paar leuke sfeerlampjes en een fijne avond is gegarandeerd! De all weather tuinmeubelen van Fonteyn kun je zonder zorgen ook in de winter en herfst buiten laten staan, want deze meubelen zijn gemaakt om ook guurder weer en regen te overleven. Geen gedoe, maximaal relaxen, dus!

snoeiguide-banner-2024.png

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids