903
Maak je klaar voor de mooie dagen!
Gepubliceerd: 21-04-2022

Waar wij echt naar snakken af en toe in de winter? Dat heerlijke ochtend zonnetje in combinatie met een cappuccino en een verse krant op het terras. Maar nu we steeds meer thuis doen; van thuiswerken tot thuis sporten, ontstond bij ons het idee om ook dit thuis te doen!

Ons eigen Parijs terrasje creëren, maar dan gewoon onder de Hollandse zon. Hoe wij dit gaan doen? Lees snel mee.

Een goede voorbereiding is..

Juist, het halve werk! Wacht dus ook niet tot de zon schijnt om met de voorbereidingen te starten van jouw eigen terrasmomentjes. Doe de voorbereiding alvast, gewoon vanaf je eigen bank. Investeer in goede producten die de vibe van een 'echt' terrasje ademen.

snoeiguide-banner-2024.png

De basis hiervoor is een geschikte tuinset. Natuurlijk schaf je voor de lange zomeravonden een heerlijke loungebank aan, maar voor die ochtendjes lekker op gang komen is een tuinsetje ideaal.

Mooie tuinmeubelen hoeven tegenwoordig niet heel veel meer te kosten, zelfs niet de meest hippe varianten. Het merk La Redoute heeft bijvoorbeeld ontzettend leuke tuinsets in diverse stijlen. Er zit altijd een variant tussen die past op jouw balkon, dakterras of tuin. 

Kies voor kwaliteit 

Naast dat een tuinset van kwaliteit belangrijk is, is de innerlijke mens natuurlijk minstens zo belangrijk. Ga niet voor een goedkoop oplosbakkie maar schaf toch een keer een echt goede koffiemachine aan.

Wij vinden de varianten met verse bonen en melkopschuimer elke ochtend weer een genot. Het kost even wat, maar je gaat het er qua plezier echt uithalen. Daarnaast; Wanneer jij al je terraskoffie's met je vrienden en vriendinnen inruilt voor die in je eigen tuin, dan gaat dit qua kosten ook ontzettend schelen. 

Ken je buurt

Oké, de koffie en tuin set zijn geregeld. De zon komt vanzelf, dan nog die krant. Veel mensen hebben geen fysieke krant meer omdat deze niet iedere dag wordt gelezen. Toch kan het in het weekend echt als een traktatie voelen om wel een knisperende krant open te slaan.

Weet waar in je buurt een kiosk is en haal daar je favo ochtendkrant. En nu we toch onderweg zijn; Combineer dit ook zeker met even langs de buurt bakker te gaan, want die verse croissant maakt het Franse genot helemaal af. 

Jouw knusse Parijs terrasje

Kortom, tover dat knusse hoekje in je tuin om tot een echt Parijs terrasje. Deze knusse hoekjes zijn net die dingen die het verschil gaan maken, bij ons zorgt het in ieder geval weer keer op keer voor een geluksmomentje!

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids