Vanmorgen onder de douche, hangend aan de douchekop, vroeg ik me af, hoe ik deze boodschap voor 't voetlicht kon krijgen op wonenonline.nl. Kletterend warm water over mijn lijf en verder niets brachten me bij onderstaande. Het kwam tot me omdat ik stil stond. Het doet me denken aan mensen die peinzen en antwoorden vinden in de file. Schijnbaar onbelangrijke momenten waarop “het” er ineens is. 

 

'Niets' is 'iets' geworden.

Leven 1.0
Schreeuwend “Meer! Sneller! Harder!” willen we echt niet meer. Gelukkig. Balans zoeken tussen privé en werk, dat is het nieuwe credo. Juist de balans tussen in- en ontspanning, actief en inactief. Maar dat gaat niet vanzelf. Het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Te lui (of te bang?) om “je enveloppen” open te maken?
Niets doen is lastig. Want dan kom je tot stilstand. Doorgaan zijn we gewend. Het is ons aangeleerd. Met niets doen kom je ook in aanraking met delen in jezelf waar je liever niet mee in aanraking wil komen. Die "enveloppen" maken we liever niet open. Voelen en ervaren dat sommige zaken toch niet zo goed gaan als het aan de buitenkant lijkt. Toch is het wel belangrijk "de enveloppen van het leven" wel open te maken. Openen is dus stap één, want wat levert kop in het zand op?!

Geef jezelf een hangmat, wordt onzichtbaar voor de wereld, relax, wordt een LUILAK en kom uitgerust terug. Open je eigen enveloppen en start het nieuwe seizoen weer met frisse energie.

Je eigen hangmat.
Je luilak hangmat is natuurlijk gemaakt van biologisch katoen en natuurlijk krijgen de fabrieksarbeiders een eerlijk loon. Tenslotte gaat € 1 per hangmat naar het kindertehuis in Colombia. Niet alleen jijzelf hebt hiervan plezier, ook je partner, collega’s, baas en wellicht je kinderen zullen het verschil ervaren. Om de investering hoef je het niet te laten; vanaf een paar tientjes heb je je hangmat thuis. Om de kosten hoeft u het "niets doen" dus niet te laten.

Hennug an, en rap 'n beetje!
Het is nog lang geen hangmattenweer. Klopt. En klopt niet. Onze inspiratiebron, de mensheid in Zuid Amerika heeft de hangmat binnen hangen. En niet buiten. Denk daar maar eens over na. Aarzel niet, reageer op dit artikel, stuur m door naar een vriend, neem contact op met ons, we liggen actief voor u klaar in de hangmat! 038-4250420 of info@luilak.nl.

Of sla bovenstaande over en bestel er één op www.luilak.nl

Ook leuk om te lezen