3562
Loungeset Trends 2018
Gepubliceerd: 27-03-2018 Laatste update: 11-06-2023

Het voorjaar is in aantocht en daarmee blikken we vooruit naar de nieuwste Loungeset Trends van 2018. Wanneer het zonnetje begin te schijnen gaan wij als Nederlanders weer massaal naar buiten en maken we de tuin graag ‘summerproof’. Waar moet je op letten als je een nieuwe loungeset wil kopen? Wij leggen het graag aan je uit, lees snel verder en bekijk de laatste trends op het gebied van buiten loungen in de tuin.

 

1.-aluminium-loungeset.jpg

snoeiguide-banner-2024.png

Trend 1: de aluminium loungeset

Met een aluminium loungeset richt je de tuin zeer stijlvol in.  Met een strak frame is het een echte ‘eye catcher’ voor in de tuin! Een loungeset die volledig is vervaardigd uit aluminium geeft de set een eigentijdse en bijzondere uitstraling. Het alu materiaal is sterk, licht van gewicht, krasvast en vergt weinig onderhoud. Kleed de loungeset sfeervol aan met één van de tuinaccessoires en jouw zithoek is helemaal ‘summerproof’!

2.-plateau-loungeset.jpg

Trend 2: de plateau loungeset

Anno 2018 zien we het lage loungen weer meer intrek nemen in de tuin. Eén van de loungeset trends is dan ook de opkomst van plateau loungesets. Plateau loungesets worden ook wel eiland loungesets genoemd. Opvallend is dat het een lage comfortabele loungeset is met een unieke uitstraling door het gebruik van ‘platformen’. De sets zijn comfortabel door het gebruik van luxe outdoor zit- en rugkussens.

3.-all-weather-loungeset.jpg

Trend 3: de all weather loungeset

De ideale oplossing voor gebruik buitenshuis zijn de all weather loungesets! Denk hierbij aan een strakke en luxe loungeset met de uitstraling van een binnenbank, door het gebruik van stevige outdoor stoffen. Bij een onverwachte regenbui is het niet nodig deze kussens naar binnen te halen. De ombouw, de kussenhoezen en de schuim vulling zorgen ervoor dat de kussens waterproof zijn en snel weer droog zijn.

4.-lounge-dining-set1.jpg

Trend 4: de lounge dining set

Naast het lage loungen, is het ‘hoge’ loungen de laatste jaren sterk in opkomst. Door  het combineren van een  tuinset en een loungeset ervaar je het beste van beide werelden. Lounge dining sets zijn in vele stijlen en opstellingen te verkrijgen. Bijvoorbeeld met landelijk kunststof vlechtwerk.

5.-modulaire-loungeset.jpg

Trend 5: de modulaire loungebank

Bepaal je graag zelf wat het beste bij je tuin en terras past? Dan is de opkomst van modulaire loungebanken echt een goede ontwikkeling. Komend jaar zien we meer en meer modulaire loungebanken, waarbij gebruikers zelf de gewenste elementen en opstellingen zelf kunnen bepalen.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids