1674
Lekker eten in de tuin
Gepubliceerd: 30-08-2016 Laatste update: 05-12-2017

De zomer lijkt nu pas echt losgebarsten in Nederland en ondanks dat we er lang op hebben moeten wachten en velen van ons allang weer aan het werk zijn kunnen we in de avonduren nog even heerlijk genieten van het mooie weer in de tuin. 

 

Lekker eten in de tuin
De tuin en het terras zijn steeds vaker het verlengstuk van onze woning. Hoe fijn is het om na een lange werkdag nog even te kunnen relaxen in de tuin! Dit doen we graag op een lekkere loungebank of stoel. Daarnaast is het ook heerlijk om in de tuin te eten. Steeds vaker zien we dan ook complete lounge diningsets met een buitenkeuken verschijnen in de tuin.

Nu zul je je misschien afvragen wat een loungedining set precies is vergeleken met een 'gewone' loungeset. We leggen je het hieronder even kort uit.

Een lounge diningset is qua uiterlijk vergelijkbaar met een loungeset echter is de rugleuning van de lounge diningset een stukje hoger en ook de salontafel is een hoger. Hierdoor kan je gemakkelijker rechtop blijven zitten wat ideaal is wanneer als je gezellig buiten wil borrelen of om het diner te nuttigen. Uiteraard is ook een lounge diningset net zo gemakkelijk uit te breiden met verschillende elementen, net zoals bij een loungeset zodat je je ideale loungehoek kunt creeeren.

Tegenwoordig zijn veel loungemeubelen gemaakt van Wicker. Dit materiaal lijkt een beetje op riet maar het heeft alle voordelen van kunststof. Het gaat lang mee en er is weinig onderhoud nodig. Zo kan je je loungeset het gehele jaar buiten laten staan.

En ondanks dat de zomer dit jaar wel erg laat op gang is gekomen zien wij toch nog een klein voordeeltje. Aan het einde van de zomer zijn veel tuinmeubelen een stuk voordeliger dan in het voorjaar! Neem maar eens een kijkje in de webshop van Loungeset.nl. Hier bestel je nu je ideale dining loungeset met een flinke korting! Laat die zomer nog maar even duren!

snoeiguide-banner-2024.png

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids