689
Hier is Toní

Oude iconen blijven inspireren. Op verzoek van Fatboy gaf ontwerper Erik Stehmann een nieuwe twist aan de klassieke bistrostoel. Door de authentieke vormgeving te moderniseren met de eigenschappen van aluminium ontstond een kleurrijke Toní collectie, die niet alleen roestvrij, UV- en weerbestendig is, maar ook licht van gewicht. Vertrouwd en vernieuwend tegelijkertijd.

 

TONÍ CHAIR & ARMCHAIR
Een vriendelijk design, stevig en lichtgewicht. Maak kennis met Toní Chair en Armchair. De stoel is gemaakt uit één stuk aluminium. Dit maakt hem niet alleen een stijlvolle blikvanger, maar hij is daardoor ook eenvoudig te verplaatsen. Bovendien kun je Toní tot vier stuks hoog stapelen. Ideaal als je snel een nieuwe terrasopstelling wilt creëren of er extra gasten aanschuiven tijdens je barbecue.

TONÍ BISTREAU
Het ronde blad heeft een afmeting van 80x80 cm en past daardoor probleemloos op ieder balkon of terras. Met de verstelbare poten stel je de tafel eenvoudig recht op een onregelmatig oppervlak. Het gat in het midden dient overdag als parasolhouder en ’s avonds als kandelaar. Het geheim? De achterkant van het afdekplaatje bevat een enkelvoudige kaarsenhouder.

TONÍ TABLO
Lekker met vrienden en familie urenlang buiten tafelen? Dat klinkt als een klus voor Toní Tablo. Met een lengte van 2,20 meter biedt de tafel royaal plek aan acht personen. Het gat in het midden dient overdag als handige parasolhouder en ’s avonds als houder voor de 3-armige Toní kandelaar.

TONÍ CHAIR PILLOW
Maak je Toní tuinset helemaal af met de Toní Chair Pillows. De comfortabele stoelkussens passen perfect op de zitting van Toní Chair en Toní Armchair. Met de authentieke houtje-touwtje sluiting maak je Toní Chair Pillow eenvoudig vast. Zo weet je zeker dat het kussen niet verschuift of van je stoel glijdt.

TONÍ CANDLE HOLDER
Je zit buiten heerlijk na te tafelen, de tijd vliegt voorbij en opeens zit je in het donker. Met de stijlvolle Toní Candle Holder is dat verleden tijd. Steek de kaarsen aan en set the mood. De tafelkandelaar is direct te monteren op Toní Tablo of Toní Bistreau. Je hoeft dus niet bang te zijn voor wiebelige kaarsen: Toní staat als een huis.

PLACE-WE-MET
Maak je Toní tuinset nog feestelijker met de Place-we-met. De siliconen placemat is antislip, hittebestendig, voedselveilig en kan ook nog eens in de vaatwasser. Je diner of barbecue afsluiten met een twist? Vergeet dan Place-we-met vooral niet om te draaien.

Kijk hier voor de complete TONI collectie

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners