1452
Gutzz Bknichair

Gutzz is een nieuw, hip merk van eigen bodem met een waanzinnige collectie woonaccessoires en kleinmeubelen. Kenmerkend voor de limited editions is de originaliteit; zowel qua vormgeving als materialen. Denk bijvoorbeeld aan manshoge vazen van Chinees Tung-hout, schalen van aluminium met geitenhaar en decoratieve kunstobjecten van Indiaas leisteen. Op Maison & Objet introduceert Gutzz de BKini Chair van Wiel Arets: de allereerste omkeerbare ligstoel.

Bkini Chair
Volgens Paul Borst van Gutzz is de BKini Chair een revolutie. Want op welke ligstoel kun je zowel op je rug als op je buik écht goed liggen luieren? Juist; die was er nog niet! De gerenommeerde architect en ontwerper Wiel Arets is er in geslaagd een unieke chaise longue te maken: trendy, intrigerend van vorm en ergonomisch verantwoord. Gemaakt van polyethyleen is de ligstoel geschikt voor binnen én buiten. Het bijbehorende karpet-dekje met speelse sprieten heeft een hoge aaibaarheidsfactor en biedt een aangenaam ligcomfort. Verkrijgbaar in zwart en wit.

Spannende symbiose
De Bkini Chair is de volgende stap in het snelle bestaan van Gutzz: het jonge designmerk dat vorig jaar internationale faam verwierf dankzij de gespikkelde Spotter-vaas, die tot beeldmerk van de Woonbeurs Amsterdam werd verkozen. De Spotter is een houten vaas van Tony Wang. Elke vaas is uniek, want door Chinese vakmensen volledig met de hand gemaakt. Ook de tweede collectie van Gutzz, de series Inside Out en Gloss van ontwerpster Geesje Mutsaers, zijn het resultaat van de inspirerende symbiose tussen nuchter Dutch design en traditioneel vakmanschap uit het Oosten.

Nu heeft Gutzz haar vleugels uitgeslagen naar (klein)meubelen. Gutzz: een collectie met lef, voor mensen die hun smaak vorm durven te geven!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners