1302
Een verlengstuk van je woning creëren door tuinmeubelen
Gepubliceerd: 14-12-2020 Laatste update: 13-07-2023

Wij kunnen ons niks fijners bedenken; heerlijk loungen, eten of genieten van de zon op fijne tuinmeubelen. Met tuinmeubelen die bij jou en je interieur passen, geef jij je woning een echte upgrade. Of je nu gaat voor een loungeset of een eenpersoonsstoel, of het nu winter of zomer is en of je nu een ruime tuin hebt of een klein balkon; tuinmeubelen zijn altijd goed. In dit artikel vertellen we je er alles over.

 

Je buitenruimte als verlengstuk van je woning

Als je bezig bent met het (her) inrichten van je woning, is de buitenruimte misschien het laatste wat er op je planning staat. Helemaal als je te maken hebt met lagere temperaturen en minder zon. Maar juist je buitenruimte is echt een verlengstuk van je woning. De voortuin kun je zien als het visitekaartje van je huis, en vaak kijk je vanuit je woon- of eetkamer naar de achtertuin. Misschien heb jij wel een hele grote tuin, of beschik je juist over een klein balkon. Met tuinmeubelen maak jij je tuin helemaal eigen en creëer je juist een extra ruimte bij je woning; of deze nu groot of klein is, maakt niet uit. Tuinmeubelen zijn in alle vormen en maten te verkrijgen!

snoeiguide-banner-2024.png

Zomer of winter; tuinmeubelen zijn altijd goed

Bij tuinmeubelen denk je vaak aan zinderende zomerdagen. Maar niets is minder waar; het is net zo fijn om in de herfst, lente en winter van je tuin te genieten! Wat dacht je van glühwein met je vrienden, herfstukjes maken aan de tuintafel, of bij een vuurkorf onder een dekentje genieten van een warme chocomelk? En bij de eerste zonnestralen in de lente er volop genieten vanaf je loungebank?

Comfortabel; ga in de relax-stand

Als je bezig bent met het (her) inrichten van je woning, is de buitenruimte misschien het laatste wat er op je planning staat. Helemaal als je te maken hebt met lagere temperaturen en minder zon. Maar juist je buitenruimte is echt een verlengstuk van je woning. De voortuin kun je zien als het visitekaartje van je huis, en vaak kijk je vanuit je woon- of eetkamer naar de achtertuin. Misschien heb jij wel een hele grote tuin, of beschik je juist over een klein balkon. Met tuinmeubelen maak jij je tuin helemaal eigen en creëer je juist een extra ruimte bij je woning; of deze nu groot of klein is, maakt niet uit. Tuinmeubelen zijn in alle vormen en maten te verkrijgen!tui

Inspiratie op tuinmeubel gebied

In de gemiddelde tuin staat altijd wel wat tuinmeubels. Als je bij de buren gluurt, zie je vaak een tuintafel met stoelen, om lekker buiten te kunnen genieten van een maaltijd of een drankje in de avond, of een lekkere loungeset, waar zij het zichzelf gemakkelijk kunnen maken met een goed boek. Toch is het ook eens leuk om verder te kijken dan die ‘standaard’ tuinset inrichting: je kunt met tuinmeubelen natuurlijk alle kanten op! Wat dacht je van een daybedachter in je tuin, waar je goed het zonlicht pakt, om lekker bruin te bakken bij goed weer of juist te genieten van de winterse zonnestralen? Of een bijzettafel en een paar opklapstoelen, zodat je gemakkelijk kunt uitbreiden als je meerdere eters hebt die je buiten een lekkere maaltijd voor wilt schotelen? Houd je vooral niet vast aan de inrichting hoe jij denkt dat het hoort, maar trek lekker je eigen plan!

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids