4192
Let's swing

Met zijn elegante lijnen, royale afmetingen en uitnodigende persoonlijkheid heeft de SWINGREST lounger zich al gevestigd als DEDON klassieker, perfect om samen met vrienden en familie in alle luxe en comfort te genieten. Nu heeft de gerenommeerde Frans -Roemeense ontwerper Daniel Pouzet het SWINGREST concept uitgebreid naar intiemere meubelstukken met dezelfde onweerstaanbare charme, iconische uitstraling en bijzonder veel aandacht voor detail. 

 

De nieuwe toevoegingen aan de SWINGREST - familie zijn voorzien van de kernmerkende organische rondingen, unieke mand-achtige constructie en extra brede DEDON vezels in de keuze "Chalk" of "Natural" naar het originele SWINGREST concept, welke u in staat stelt een SWINGREST lounge ervaring op maat te maken.

De SwingMe, perfect voor één persoon, is een hangende eenzits met een rugleuning zodanig vakkundig vormgegeven en ontwikkeld dat het je omhult in een ruime omhelzing. De SWINGREST Lounge Chair is een staande versie en beschikt over een elegante draaivoet.

De SwingUs tweezitsbank behoudt het profiel van de SwingMe maar typeert zich door een langere, meer bank- achtige vorm in de collectie, en is speciaal ontworpen voor comfortabel en knus schommelen voor twee. De SwingUs is ook verkrijgbaar in een staande versie, de SWINGREST tweezits. Een welgevormde voetenbank met draaivoet maakt de collectie compleet. Extra opties voor de collectie bestaan uit een klamboe voor SwingUs en verschillende keuzes in ophangmethodes voor SwingMe and SwingUs, hetgeen gebruikers in staat stelt te draaien of heen en weer kunnen schommelen.

Net als bij de originele SWINGREST doordachte details kenmerken de nieuwe aanvulling aan de collectie. We nodigen u uit het zitkussen op te tillen en om een een met de hand geweven ondersteuning te ontdekken, welke bestaat uit vier soorten vezels die elk een andere vorm, textuur en tint hebben, in een weefsel zo complex dat het bijna willekeur lijkt.

Dat is SWINGREST – speels maar toch verfijnd, ruim maar toch intiem, en nu verkrijgbaar in een reeks vormen en maten die de collectie ideaal maken voor heen en weer schommelen, draaien of simpelweg ontspannend zitten in de "outdoor living room" van uw dromen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners