2019
DALA loveseat

Voor het eerst gepresenteerd tijdens Salone Del Mobile in 2012 Stephen Burks DALA collectie heeft wereldwijd in de belangstelling gestaan vanwege het unieke ontwerp en de vernieuwende milieuvriendelijke vezel. De DALA accessoires, bestaande uit een selectie van lantaarns en bloempotten volgden het jaar er op. 2015 wordt het jaar van de DALA Loveseat, een royaal cirkelvormig ligbed speciaal ontworpen om perfecte belichaming vormt van een luxueuze outdoor beleving te vormen. 

 

Pretentieloos en gericht op optimale ontspanning, de Loveseat staat direct op de grond, het royale kussen ondersteund met hi - tech Batyline stof en de rijke selectie aan kussens een vormen verleidelijke uitnodiging om uzelf comfortabel te maken. Net als de rest van de DALA collectie is de Loveseat voorzien van een innovatief frame van geëxpandeerd aluminium gaas, waar de glanzende, innovatieve DEDON vezels doorheen zijn geweven. Een ingebouwde tafel met draaibaar tafelblad van teakhout zorgt voor gemak en een vleugje kleur en textuur, zonder in comfort in te leveren.

De DALA Loveseat staat op wieltjes. Zo kan het meubel gemakkelijk gedraaid worden naar de zon of om het uitzicht te veranderen. De DALA Loveseat is tevens licht van gewicht zodat u deze moeiteloos kan verplaatsen op uw terras of patio. Qua grootte is de DALA Loveseat vergelijkbaar met ORBIT en SWINGREST, twee andere voorbeelden uit de succesvolle reeks ligbedden van DEDON. Hoewel de DALA Loveseat verkrijgbaar in de drie schitterende kleurstellingen Fire, Stone en Grass niet minder iconisch is dan de andere twee, is het meubelstuk wel veel kleurrijker en eclectischer. Zo is de DALA Loveseat een
zeer welkome nieuwe aanvulling op elke "outdoor living room".

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners