5374
Dé tuinmeubeltrends van 2020
Gepubliceerd: 30-03-2020 Laatste update: 12-08-2020

We kunnen er ontzettend van genieten: tijd doorbrengen in onze buitenruimte. Of je nu een balkon of een tuin hebt, even in de frisse lucht zitten is altijd goed. Een koel glas drinken erbij, een fijn boek of gewoon luisteren naar de vogels en de natuur: heerlijk! Bij een fijne tuin horen natuurlijk fijne tuinmeubels. We zetten daarom de meest populaire trends van 2020 loodrecht tegenover elkaar: voor welke tuinmeubeltrend voel jij het meeste?


exotan-bamboo-loungeset.jpg

Natuurlijke materialen vs. kunststof
Twee van de grootste trends op het gebied van tuinmeubels zijn heel verschillend van elkaar. We zien in materiaalkeuze namelijk twee uitersten. Het gebruik van natuurlijke materialen en tuinmeubelen van kunststof zijn in 2020 hartstikke hip. Van een bamboo loungeset tot een kunststof tuintafel: de verschillende materialen zijn ook prima samen te combineren. Zowel natuurlijke materialen als bamboe en rotan én kunststof zijn beide lekker duurzaam en goed te gebruiken in de tuin. Bij de aanschaf van deze nieuwe tuinmeubelen is het vooral de vraag: wat vind jij mooi staan in je buitenruimte?

WIN-VLOERKLEED.png

pastel.jpg

Paint it black vs. pastel
Ook de kleurtrends van tuinmeubelen in 2020 zouden bijna niet verder van elkaar verwijderd kunnen zijn. We zien namelijk óf zwarte tuinaccessoires en decoratie terug, of juist zoete, pastel kleuren zoals lila en mintgroen. We zijn gek op beide trends! Want hoe chique: zwarte tuinstoelen in combinatie met een strakke, zwarte tafel? Of juist een pastel tuinset die je het gevoel geeft dat je in kleurig Mexico beland bent? Alleen de zon er nog bij, en het gevoel is compleet!

palletkussens.jpg

Gestoffeerde tuinmeubelen vs. palletbanken
In de tuin zijn loungesets vaak het middelpunt van alle buitenplezier. Je kunt er heerlijk languit een boek lezen, met vrienden genieten van een barbecue of een dutje doen in de zon. Het is natuurlijk wel belangrijk dat een loungeset lekker zit én weersbestendig is. We wonen immers toch in Nederland! Wist je dat er tegenwoordig gestoffeerde weersbestendige tuinmeubelen zijn? Deze tuinmeubelen lijken net op de bank die je binnen hebt staan – en het zit net zo goddelijk. De meubelen kunnen gewoon buiten blijven staan, want ze kunnen wel tegen wat regen of de hitte van de zon. Handig!  Als je juist houdt van dat robuuste gevoel in je tuin, is de trend met pallets meer wat voor jou. De houten pallets zien er stoer uit, en door ze te combineren met zachte, weersbestendige kussens zit je er prinsheerlijk op. Welke stijl past het beste bij jou?


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide