997
Bossini buitendouche

Ook al schijnt de zon, Bossini laat het regenen. Een hekel aan regen? Vast niet aan de verfrissende waterstralen van de fantastische Bossini buitendouches op een warme zomerdag! Bossini heeft een nieuwe reeks buitendouches ontwikkeld, die net dat beetje extra luxe toevoegen aan uw buitenspa.

Het aangename lentezonnetje doet al verlangen naar de zomer. Dit is de tijd waarin het leven zich voor een groot deel naar buiten verplaatst. Uw tuin is een verlengstuk van uw huis, waar vandaag de dag een buitendouche niet meer mag ontbreken. Zorg daarom dat u, voordat de zomer aanbreekt, kennismaakt met de nieuwe reeks buitendouches van Bossini.

De Bossini buitendouche wordt deze zomer de echte must-have voor in uw tuin. Na het zonnen springt u gauw even onder de buitendouche om af te koelen. Daarbij is de buitendouche ook erg handig voor de kinderen om zich af te spoelen, na het ravotten in de tuin. U kunt vaarwel zeggen tegen vieze voetstappen in huis. Heerlijk die extra luxe! Maar uiteraard zijn de Bossini buitendouches ook de onmisbare kroon op uw buitenspa. Steeds meer mensen ontdekken het comfort en de weldaad van een eigen buitenspa, voorzien van bijvoorbeeld een sauna, bubbelbad of zwembad. Daar hoort natuurlijk ook een unieke buitendouche bij.

De nieuwste paradepaardjes uit het assortiment van de Bossini buitendouches zijn de Dinamic Floor Column en de Oki Floor Column. De stijlvolle ronde vormgeving van deze spectaculaire buitendouches geven uw buitenspa nog meer uitstraling. Maar niet alleen op esthetisch niveau zijn deze nieuwe topproducten een ´must´, ook de kwaliteit van het materiaal en de eenvoudige bediening dragen op en top bij aan een compleet gevoel van welbehagen.

De Bossini buitendouches zijn eenvoudig te monteren en te integreren in uw buienspa. Met één druk op de knop of met één draai aan de knop kunt u genieten van een heerlijke douchebeleving met zowel koud als warm water. De douchekop van de Dinamic Floor Column heeft een diameter van 140 mm. De douchekop van de Oki Floor Column is leverbaar met een diameter van 200 mm of 250 mm.

Geniet van het buitenleven, de zon, uw buitenspa en vooral van het extra comfort en de elegantie van de nieuwe Bossini buitendouches. Wat het extra aantrekkelijk maakt, is dat de Dinamic Floor Column en de Oki Floor Column ook nog eens heel betaalbaar zijn! Laat de zomer maar komen...

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners