1650
Betonnen tuinmeubelen

Een artikel over tuinmeubelen in het najaar? We hebben net onze tuinmeubels veilig binnen opgeborgen om te overwinteren en willen even niet aan tuinmeubelen denken..... Toch wel! Je hoeft namelijk niet steeds opnieuw je tuinmeubels naar binnen of naar buiten te verplaatsen! Want heb je wel eens gehoord van tuinmeubels van beton? 

 

Wie van de industriele woontrend houd heeft de betonnen elementen al terug zien komen in het interieur. En nee, niet alleen de vloer of het aanrechtblad is van beton. Er zijn tegenwoordig ook hele leuke betonnen woonaccessoires verkrijgbaar zoals lampen, vazen of kandelaars. En natuurlijk... verplaatst de industriele woontrend zich van binnen ook naar buiten! En dat heeft bij beton nogal wat voordelen!

Tuinmeubels van beton zijn stoer en zijn bestand tegen alle weersinvloeden zoals hagel, sneeuw en regen. Je kunt ze dus met gemak het gehele jaar buiten laten staan. Ook bij een herfststorm hoeft je niet bang te zijn dat ze door je tuin waaien want door het gewicht blijven ze mooi op hun plaats staan. Ook zijn betonnen tuinmeubels ontzettend gemakkelijk in onderhoud.

Overigens beperkt het aanbod van betonnen tuinmeubelen zich niet alleen tot een paar bankjes of plantenbakken van beton. Tegenwoordig zijn er ook hele leuke betonnen krukjes, stoelen en betonnen tafels verkrijgbaar. Of wat dacht je van een betonnen poef!

Vind je de grijze betonkleur maar niets? Dan schilder je je meubels gemakkelijk over met betonverf in een hippe kleur ! Kleed de betonnen tuinmeubels aan met kussens of een vrolijk gekleurd tafelkleed en jouw tuin is zowel zomer als winterproef!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat er allemaal verkrijgbaar is op het gebied van betonnen tuinmeubelen? Neem dan eens een kijkje op de website van Betondingen.nl en laat je inspireren door een ruim assortiment meubels en accessoires!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners