2823
Betonnen tuinmeubelen
Gepubliceerd: 01-11-2016 Laatste update: 05-12-2017

Een artikel over tuinmeubelen in het najaar? We hebben net onze tuinmeubels veilig binnen opgeborgen om te overwinteren en willen even niet aan tuinmeubelen denken..... Toch wel! Je hoeft namelijk niet steeds opnieuw je tuinmeubels naar binnen of naar buiten te verplaatsen! Want heb je wel eens gehoord van tuinmeubels van beton? 

 

Wie van de industriele woontrend houd heeft de betonnen elementen al terug zien komen in het interieur. En nee, niet alleen de vloer of het aanrechtblad is van beton. Er zijn tegenwoordig ook hele leuke betonnen woonaccessoires verkrijgbaar zoals lampen, vazen of kandelaars. En natuurlijk... verplaatst de industriele woontrend zich van binnen ook naar buiten! En dat heeft bij beton nogal wat voordelen!

Tuinmeubels van beton zijn stoer en zijn bestand tegen alle weersinvloeden zoals hagel, sneeuw en regen. Je kunt ze dus met gemak het gehele jaar buiten laten staan. Ook bij een herfststorm hoeft je niet bang te zijn dat ze door je tuin waaien want door het gewicht blijven ze mooi op hun plaats staan. Ook zijn betonnen tuinmeubels ontzettend gemakkelijk in onderhoud.

Overigens beperkt het aanbod van betonnen tuinmeubelen zich niet alleen tot een paar bankjes of plantenbakken van beton. Tegenwoordig zijn er ook hele leuke betonnen krukjes, stoelen en betonnen tafels verkrijgbaar. Of wat dacht je van een betonnen poef!

Vind je de grijze betonkleur maar niets? Dan schilder je je meubels gemakkelijk over met betonverf in een hippe kleur ! Kleed de betonnen tuinmeubels aan met kussens of een vrolijk gekleurd tafelkleed en jouw tuin is zowel zomer als winterproef!

snoeiguide-banner-2024.png

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat er allemaal verkrijgbaar is op het gebied van betonnen tuinmeubelen? Neem dan eens een kijkje op de website van Betondingen.nl en laat je inspireren door een ruim assortiment meubels en accessoires!

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids