890
kleurrijke tuinmeubel collectie

In de tuinmeubelbranche gaan we terug naar de tijd waarin alles kon: Peace, Love and Rock ‘n Roll! Niks was in de Flower Power tijd te gek en dat zien we tegenwoordig terug in de diversiteit van het tuinmeubelaanbod. Waarschijnlijk hadden we dit een aantal jaren geleden niet verwacht, maar toch accepteren we de felle kleuren, abstracte prints en unieke vormen! Groene tafels, rode stoelen, witte barkrukken, oranje hangstoelen en ga zo maar door. Niks is te gek. Door een kleurrijke tuinmeubel collectie, is het mogelijk een Flower Power feestje te bouwen in iedere tuin! 

 

Een dosis gezelligheid voor binnen en buiten
Wil je zowel binnen als buiten een vrolijke sfeer creëren? Dat kan! Tuinmeubelen kunnen binnen en buiten geplaatst worden. Neem bijvoorbeeld kunststof gevlochten tuinmeubelen. Deze tuinmeubelen bestaan uit een aluminium frame, met daaromheen kunststof vlechtdraad gespannen in allerlei kleuren. Naast de standaard kleuren, zoals beige en grijs, bestaat ook kunststof vlechtwerk in het groen of rood. Tuinmeubelen van kunststof vlechtwerk, gecombineerd met een aluminium frame, kunnen tegen weer en wind. Ook hebben ze een lange levensduur en zijn ze onderhoudsarm. Zo kun je ze zowel voor binnen als buiten gebruiken! Dubbel zoveel plezier met je kleurvolle meubels!

Back to he basics?
Zijn al die felle kleuren iets ‘too much’ voor jou? Je kunt ook voor neutrale tuinmeubelen kiezen. Kies bijvoorbeeld voor witte, zwarte of beige (tuin)meubelstukken. Deze kleuren zijn zeer eenvoudig met kleurrijke kussens en accessoires naar eigen smaak te decoreren. Op deze manier creëer je als nog een ieniemienie Flower Power party en ook nog eentje die uniek is, want jij bepaalt jouw stijl! En ben je die stijl eventjes zat? Heb je al te lang een kleur of stijl in je tuin of huis, waarin echt vernieuwing in moet komen? Kijk eens goed naar de aankleding van jouw tuinmeubelen. Verwissel eens een sierkussen of accessoire met een nieuw exemplaar, want daarmee verander je een omgeving in een handomdraai!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners