1382
Bouw de perfecte blokhut
Gepubliceerd: 15-04-2022

Wat wij echt een enorme leuke trend vinden in de wereld van tuinen? De introductie van de blokhut! We zien ze in steeds meer tuinen verschijnen en we zitten ons al tijden te verheugen op ons eigen exemplaar. Het leuke is namelijk dat je met een blokhut het ‘tuinseizoen’ enorm kunt verlengen. Of eigenlijk; In je tuin zitten met een blokhut wordt het hele jaar mogelijk! Wat de laatste blokhutten trends van dit moment zijn? Wij verklappen ze!

Doe duurzaam

Vandaag de dag is een blokhut niet meer alleen een vierkanten houten hut, er is véél meer mogelijk. Van houten garages tot prieeltjes, alles is mogelijk en de leukste exemplaren komen voorbij. Maar er is één ding wat we nu toch wel echt terugzien, is dat er voor duurzame producten wordt gekozen.

Een blokhut is duurzaam doordat het hout op verantwoorde wijze hiernaartoe is gekomen, maar ook duurzaam omdat het stevig genoeg is om vele jaren mee te gaan. Hiermee is de investering in een blokhut ook echt voor jezelf van meerwaarde voor de lange duur.

Het hele jaar rond zomer

Wat het allerleukste aspect is aan een blokhut, is dat je je tuin seizoensongebonden maakt! Met zo’n hut kun je namelijk eenvoudig een situatie creëren met een luifel, overkapping of openslaande deuren die ervoor zorgt dat je ook in de winter comfortabel buiten kunt zitten.

Maak hierbij eventueel gebruik van een heater of vuurkorf en je hebt heel wat fijne avonden in het vooruitzicht.

Het oog wil ook wat

Naast dat een houten huisje ontzettend handig is, is het qua look ook een fijne toevoeging aan je tuin. Een stijlvolle en trendy blokhut kan net dat beetje extra zijn in je tuin.

Daarnaast is een blokhut vaak gemaakt van hout wat je eenvoudig kunt schuren, lakken, verven en beitsen. Zo kun je hem de kleur geven die bij jouw tuin past.

Keuzestress?

Zie je door de blokhutten het bos niet meer? Dat kunnen wij ons voorstellen. Er is namelijk ook erg veel verkrijgbaar op de huidige markt. Daarom is het fijn om naar een aanbieder te gaan die echt expert is op dit gebied mét zowel een online als offline showroom.

Thuis kun je zo het voorbereidende huiswerk en bij twijfel kun je offline een kijkje gaan nemen. Blokhutwinkel is hier een voorbeeld van, expertise én ervaring in de wereld van de blokhut.

Deze zomer bouwen niet alleen je kinderen, máár ook jij een (blok)hut!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide