796
Bladblazer

Vanaf de herfst vallen de bladeren weer van de bomen. Dat betekent voor veel tuinbezitters bladruimen. GARDENA introduceert dit najaar twee nieuwe bladblazers: ErgoJet en AccuJet. De één is elektrisch, de ander werkt op een Lithium-ionen-accu. Ze werken allebei uitstootvrij, zijn ultralicht, eenvoudig te bedienen en maken aanzienlijk minder geluid dan een bladblazer met benzinemotor. Daardoor is het tuinklusje snel en natuurvriendelijk geklaard. Bladruimen doe je voortaan met frisse wind!
Allround
Met de ultralichte en eenvoudig te bedienen allround AccuJet-bladblazer van GARDENA blaas je in no-time blad, zwerfafval en ander vuil weg. De krachtige Lithium-ionen-accu kan ook tussentijds worden opgeladen zonder dat dit ten koste gaat van het accuvermogen. De accu is tevens uitwisselbaar op andere gereedschappen van GARDENA. De nieuwe accu-bladblazer heeft een zeer ergonomische vorm en biedt optimale bewegingsvrijheid doordat je geen elektriciteitskabel achter je aan trekt.


Zuigen en blazen
Blazen, zuigen en hakselen: de nieuwe bladblazer en -zuiger ErgoJet van GARDENA combineert drie functies in één apparaat. Omschakelen van blazen naar zuigen gaat eenvoudig, zonder gereedschap, dankzij een nieuw gepatenteerd design. De blaassnelheid kun je afhankelijk van de klus in één handbeweging instellen: minder krachtig bij droog materiaal en op volle blaaskracht bij natte bladeren en vochtig vuil. Opgezogen bladeren worden zestienvoudig verkleind. Daardoor past er veel in de opvangzak van maar liefst 45 liter inhoud. Een praktische schraper zorgt ervoor dat er na gedane arbeid geen nat blad meer achterblijft op de stoep, het terras of in de tuin.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

GRATIS STYLEGUIDE

styleguide-cover1.png

27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?

Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners