3911
Gardena Smart System Set met Robotmaaier + Besproeier
Gepubliceerd: 15-05-2018

GARDENA presenteerde in 2016 een wereldprimeur: het smart system voor de tuin. Via dit innovatief systeem stuur je met één app op je smartphone of tablet een robotmaaier en tuinbesproeiing aan. Je kunt echter ook waterpompen aansluiten of zien wat het laadniveau is van accu’s in het tuingereedschap. GARDENA breidt het smart system nu verder uit met een robotmaaier voor kleine gazons, een besproeiingscomputer met zes watergeefkanalen en een stekkerdoos voor bijvoorbeeld tuinverlichting. Bovendien kun je toezichtcamera’s aansluiten. 

 

gardena-smart-gazon-robotmaaier-01.png

Inpage_banner_Wonenonline_2023.png

Robotmaaier voor kleiner gazon
Het smart system wordt uitgebreid met een extra robotmaaier die geschikt is voor gazons tot 500 m2: de smart SILENO City. De muisstille robot zorgt voor een permanent egaal gemaaid gazon, ongeacht weersomstandigheden. Behalve via het bedieningspaneel aan de bovenzijde kun je ‘m via de smart App instellen. Zo pas je ook, ongeacht waar ter wereld je bent, eenvoudig het maaiprogramma aan of kun je de robot parkeren in het automatische laadstation.

gardena-smart-gazon-robotmaaier-02.png

Besproeiingscomputer
De nieuwe smart Irrigation Control heeft zes separate watergeefkanalen. Dat zorgt voor een optimaal gecontroleerde waterverdeling. Ideaal voor tuinen met plantenborders met een gevarieerde waterbehoefte. Met behulp van de smart Sensor stel je de watergift per border automatisch in. Wanneer het regent of als de grond voldoende vochtig is, wordt er niet besproeid. Met de GARDENA app kun je de tuinbesproeiing instellen, maar ook de gegevens van de smart Sensor aflezen.

gardena-smart-gazon-robotmaaier-03.png

Slimme stekkerdoos
Een waterbestendige stekkerdoos die je via de app kunt aansturen. Dat is GARDENA smart Power. Je sluit er diverse elektronische apparaten op aan zoals verlichting, beregenings- of vijverpomp. Die kun je via de app direct in- of uitschakelen of je stelt, met de timerfunctie, vaste werktijden in. De slimme stekkerdoos is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Toezicht
Op het smart system is ook een toezichtcamera aan te sluiten die onderscheid maakt tussen mens, dier en auto. De camera analyseert direct en geeft desgewenst een melding aan de eigenaar. Een geïntegreerde schijnwerper kan ’s nachts de tuin verlichten maar ook ongewenste gasten afschrikken. Via het GARDENA smart system kun je via smartphone of tablet direct meekijken in de eigen tuin en de schijnwerper aan of uit zetten.

Wonenonline


GRATIS MUST-HAVE SNOEIGIDS

snoeigidscover2.png
Ontvang nu gratis onze uitgebreide E-snoeigids. Leer de geheimen van perfect snoeien, ontdek essentiële technieken en houd je tuin het hele jaar door in topconditie.

Dit e-book staat boordevol tips voor elke tuinier, van beginner tot expert.

Vraag vandaag nog jouw gratis exemplaar aan en geniet van een gezonde, stralende tuin!

Ja, stuur mij de snoeigids