812
De beste robot grasmaaier voor jou

Tuinieren is niet altijd even een pretje en al helemaal niet als je het stiekem niet zo leuk vindt. Helaas moet je dit wel doen omdat anders je tuin verwaarloosd raakt. Tegenwoordig zijn er een heleboel producten die je hierbij kunnen helpen.

Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende robot grasmaaiers voor als je geen zin hebt om zelf het gras te maaien. Deze kun je heel eenvoudig online bestellen bij detuinmachineshop.nl.

Een robot grasmaaier

Zoals de naam al zegt, is dit een automatische grasmaaier. Je ziet deze aparaten tegenwoordig steeds vaker. Je moet je tuin afzetten met draden en dan weet hij precies waar hij wel en niet moet komen. Zet een oplaadstation in de tuin en je robot grasmaaier kan helemaal zelfstandig het gazon maaien. Deze apparaten zijn voor kleine en grote tuinen geschikt.

Een perfect gazon

Uiteraard is het handig dat deze grasmaaier het gazon keurig maait, maar hij doet nog meer. Hij geeft na elke maaibeurt je gazon wat extra verzorging. Hij maalt de gemaaide resten fijn en verspreidt ze over het gazon. Deze komen terecht tussen de grassprieten en dienen als extra voedingsstoffen.

Voor iedere tuin

Robot grasmaaiers zijn er in verschillende maten en soorten waardoor ze geschikt zijn voor kleine en grote tuinen. De grootste maaier heeft een bereik tot wel 5000 m2. De lijnen kun je langs struiken en bomen leggen zodat het apparaat hier omheen kan manoeuvreren. Hij heeft sensoren waarmee hij obstakels kan signaleren en ontwijken.

Je robot grasmaaier installeren

Je kunt zelf je robot grasmaaier installeren. Je begint met een maaiplan te maken aan de hand van de plattegrond van je tuin. Vervolgens installeer je de robot grasmaaier, monteer je zijn oplaadstation en leg je de begrenzingsdraad. Het is natuurlijk ook mogelijk om een professional je robot grasmaaier te laten installeren.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners